Menu

RK Izviđač Central Osiguranje vs. RK Vardar Skopje

RK Izviđač Cenral Osiguranje vs. RK Vardar Skopje

Rukometaši Izviđač Central osiguranja DANAS, 14.03. u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom igraju posljednju utakmicu SEHA-GAZPROM lige u sezoni 2016/2017. Protivnik „Skautima“ je Vardar, momčad koja je osigurala ne samo 1. mjesto u SEHA Gazprom ligi već i 1. mjesto u skupini Lige prvaka i to ispred momčadi kao što su: MOL-Pick Szeged, Rhein-Neckar Löwen, KS Vive Tauron Kielce, HC Meshkov Brest, HC PPD Zagreb, RK Celje Pivovarna Lasko, IFK Kristianstad. Makedonski prvak je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u ova oba natjecanja.

Vardar je višestruki prvak Makedonije, momčad za koju nastupaju hrvatski, španjolski, ruski, srbijanski i makedonski reprezentativci. Za Vardar igraju velike rukometne zvijezde među kojima su: Luka Cindrić, Ivan Čupić, Igor Karačoć, Arpad Šterbik, Joan Canellas, Jorge Maqueda, Alex Dujshebaev, Daniil Shishkarev, Timur Dibirov ,..

Svakako, gosti su veliki favoriti, njihovoj prednost je veliki broj vrhunskih rukometaša, iskustvo, duža klupa, ali „Skauti“ u svojoj dvorani ne ističu bijelu zastavu ni pred kim. Mladost, polet i potpora s tribina njihov su adut. Zato, u utorak svi u Gradsku športsku dvoranu.

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

Utakmica se igra u DANAS, 14.03.2017. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 17:00 sati.

Ulaznice mogu se već kupiti u Caffe baru "Raffaelo", Caffe Gallery "Kerametal" i Noćnom klubu "Diamond".

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka