Menu

NAJAVA: Biciklističko hodočašće u čast sv. Ante

NAJAVA: Biciklističko hodočašće u čast sv. Ante

U organizaciji studija fizičke kulture – FPMOZ, Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo i Ljubuški u nedjelju 11.6. održati će se deveto biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.


Biciklisti će iz Mostara prema Ljubuškom krenuti u 9.00h ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača. U 10:30h planiran je polazak iz Čitluka s pristiglim biciklistima iz Mostara te se ruta dalje nastavlja prema Međugorju uz kratko zadržavanje ispred crkve sv. Jakova. Dalje se nastavlja ispod Križevca preko Miletine i Crnopoda do Humca i svetišta sv. Ante gdje će uslijediti blagoslov i kratka molitva. Druženje će se nakon toga nastaviti u restoranu “Mandića jaz” koji se nalazi na Čeveljuši, prekrasnom mjestu uz rijeku Trebižet.
Ovo biciklističko hodočašće okuplja veliki broj biciklista iz svih biciklističkih kubova Hercegovine pod sloganom „Zdrav duh u zdravom tijelu“ a cilj mu je popularizacija rekreativnog biciklizma za sve uzrasne kategorije. Stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da se priključe i budu dio ove pozitivne biciklističke priče.

 
  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka