Menu

Manifestacija DAN DJEČJE RADOSTI po šesti put u Ljubuškom

Manifestacija DAN DJEČJE RADOSTI po šesti put u Ljubuškom

Dječji Svijet Ljubuški u suradnji sa Općinom Ljubuški u subotu 7. listopada 2017. u vremenu od 14 do 17 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana (iza zgrade Općine) organizira 6. Dan dječje radosti.

Bit će organizirana natjecanja djece uzrasta od 4 do 11 godina u različitim dječjim igrama „Ne ljuti se čovječe“, „Domina“, utrka skakanje u vrećama, povlačenje konopa, nošenje jaja u žlicama, crtanja i slikanje prstićima na velikim površinama na trgu.

U natjecanju će sudjelovati svi vrtići i škole naše općine kao i susjedne države Republike Hvatske čime ova manifestacija dobiva međunarodni karakter.

Cilj ove manifestacije je da doprinese razvitku kulturnih aktivnosti djece i mladeži, a kreativnim izražavanjem djece kroz likovne radionice se odgajaju novi naraštaji puni osjećaja za lijepim.

Igra je nezamjenjiv, najbolji način poticanja djece i najprirodniji način učenja, te utječe na intelektualno,emocionalno i socijalno sazrijevanje.

Uz natjecanja djecu će zabavljati animatori odjeveni u popularne likove iz crtanih filmova : Bumbalu, Slon, Fifi, Pepa Pig i Nindža kornjača ,Miki, Mini, Hello Kitty. U programu će sudjelovati i ljubuške mažoretkinje te Plesni klub "Paganini".

Ovim projektom želimo svu djecu uključiti u igre raspoređene prema uzrastu, poručili su organizatori.

NE LJUTI SE ČOVJEČE će se izvoditi na način da djeca stoje u majicama boje polja na kojima će ta ista djeca biti žive figure - raspoređeni po bojama škole koju predstavljaju (2. razred) 5 - sudionika (obući majice boje svoje škole)

DOMINE (5. razred) - 5 sudionika

SKAKANJE U VREĆAMA - (3. razred) - 5 sudionika

POVLAČENJE KONOPA - (4. razred) - 5 sudionika

VRTIĆI - (uzrast od 4 i 6 godina) će zajedničkim radom, razvijajući vizualno mišljenje kroz kreativan proces,prenijeti na veliko likovno platno ideju pod nazivom "Dječje radosti"

VRTIĆ - NOŠENJE JAJA U ŽLICAMA (Iznenađenje za sve)

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 063-133-573

Dječji svijet Ljubuški

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka