Menu

Danas dolazi Maglaj, još jedna od prepreka na putu do cilja

Danas dolazi Maglaj, još jedna od prepreka na putu do cilja

Nakon velike pobjede nad zvaničnim rukometnim prvacima BiH u rukometu Borcem m:tel u Banja Luci u srijedu u „hramu rukometa“  u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom rukometaše Izviđača očekuje susret s rukometašima Maglaja.

 

Srijeda je prilika da se za još jedan korak „Skauti“ primaknu svome cilju, a to je osvajanje šeste titule prvaka BiH u rukometu. Sljedeća prepreka na putu ka tituli je ekipa Maglaja. Naši športski prijatelji iz Maglaja igraju lijep i atraktivan rukomet, prepoznatljivi su po svojoj rukometnoj školi i u zadnjem periodu stalno su u vrhu bosanskohercegovačkog rukometa.

„Skautima“ je podrška s tribina dodatni impuls, koji ih nosi i zato, kao i 2016., ispunimo tribine, ne štedimo grlo i dlanove, budimo 8. „Skaut“.

Utakmica između rukometaša Izviđača i Maglaja igra se u srijedu, 18.04.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 19:30 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima da ostvari pobjedi u ovom susretu.

Zato dođimo, zagrijmo dlanove, navijajmo, budimo uz naše rukometaše, kako bi što lakše došli do pobjede.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka