Menu

Svečani završetak projekta izgradnje nove kotlovnice na biomasu u JU "Dječji vrtić Ljubuški"

 U srijedu 31.10.2018. godine svečano će biti završen projekt službene razvojne suradnje Republike Češke s Bosnom i Hercegovinom "Modernizacija sustava grijanja javnih objekata u općinama Ljubuški i Novi Travnik - Dječji vrtić u općini Ljubuški". Glavni cilj projekta je bio poboljšanje stanja okoliša i kvalitete života u Ljubuškom ograničavanjem upotrebe kotlovnica koje spaljuju goriva niske kvalitete u javnim objektima i uspostavom sustava za grijanje javnih objekata kotlovima na biomasu koja predstavlja obnovljivi izvor energije. Korisnici projekta su "JU Dječji vrtić Ljubuški" i općina Ljubuški. Projekt je financirala Vlada Republike Češke putem Češke razvojne agencije (www.czechaid.cz), a radove je izvela kompanija AQUA-GAS, s.r.o. iz Brna. Ukupna vrijednost doniranih sredstava je 227 tisuća KM. Bosna i Hercegovina je prioritetna zemlja u sklopu službene inozemne razvojne suradnje Republike Češke. Vlada Republike Češke putem Češke razvojne agencije podržava projekte u Bosni i Hercegovini u sektorima čiste vode, obnovljive energije i javne uprave. Republika Češka svake godine donira više od 5,5 milijuna KM u Bosnu i Hercegovinu kroz različite razvojne projekte. Povodom svečane primopredaje novog sustava grijanja na obnovljivi izvor energije u JU "Dječji vrtić Ljubuški", bit će organizirana konferencija za novinare uz sudjelovanje veleposlanika Republike Češke, njegove Excelencije Nj.E. Jakuba Skalnika, načelnika općine Ljubuški Nevenka Barbarića i izvođača radova AQUA-GAS, s.r.o. Konferencija će biti održana u srijedu (31.10.2018.) u 12.30 sati u JU "Dječji vrtić Ljubuški", Zrinjskofrankopanska b.b., Ljubuški. Radio Ljubuški

Danas 31.10.2018. godine svečano će biti završen projekt službene razvojne suradnje Republike Češke s Bosnom i Hercegovinom "Modernizacija sustava grijanja javnih objekata u općinama Ljubuški i Novi Travnik - Dječji vrtić u općini Ljubuški".

 

Glavni cilj projekta je bio poboljšanje stanja okoliša i kvalitete života u Ljubuškom ograničavanjem upotrebe kotlovnica koje spaljuju goriva niske kvalitete u javnim objektima i uspostavom sustava za grijanje javnih objekata kotlovima na biomasu koja predstavlja obnovljivi izvor energije.

Korisnici projekta su "JU Dječji vrtić Ljubuški" i općina Ljubuški.

Projekt je financirala Vlada Republike Češke putem Češke razvojne agencije (www.czechaid.cz), a radove je izvela kompanija AQUA-GAS, s.r.o. iz Brna.

Ukupna vrijednost doniranih sredstava je 227 tisuća KM.

Bosna i Hercegovina je prioritetna zemlja u sklopu službene inozemne razvojne suradnje Republike Češke.

Vlada Republike Češke putem Češke razvojne agencije podržava projekte u Bosni i Hercegovini u sektorima čiste vode, obnovljive energije i javne uprave.

Republika Češka svake godine donira više od 5,5 milijuna KM u Bosnu i Hercegovinu kroz različite razvojne projekte.

Povodom svečane primopredaje novog sustava grijanja na obnovljivi izvor energije u JU "Dječji vrtić Ljubuški", bit će organizirana konferencija za novinare uz sudjelovanje veleposlanika Republike Češke, njegove Excelencije Nj.E. Jakuba Skalnika, načelnika općine Ljubuški Nevenka Barbarića i izvođača radova AQUA-GAS, s.r.o.

Konferencija će biti održana u srijedu (31.10.2018.) u 12.30 sati u JU "Dječji vrtić Ljubuški", Zrinjskofrankopanska b.b., Ljubuški.

Radio Ljubuški

 • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka