Menu

Biciklistički klub Ljubuški organizira Dječju utrku i predavanje o biciklizmu

Biciklistički klub Ljubuški organizira Dječju utrku i predavanje o biciklizmu

Biciklistički klub Ljubuški organizira Dječju utrku koja će se održati u nedjelju, s početkom u 15 sati ispred OŠ Ivane Brlić Mažuranić na Gračinama.

“Ideja za ovu utrku potekla je od prijateljskog biciklističkog kluba iz Metkovića. Zamisao je da utrka bude Međunarodna, a cilj iste je što više djecu usmjeriti ka zdravom životu kroz biciklizam. Biciklistički klub Ljubuški se vrlo rado prihvatio organizacije dječje utrke, koja će se pod nazivom “Gračine kids race” održati u nedjelju, s početkom u 15 sati pored osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić na Gračinama. Utrka je kružnog karaktera i ima više kategorija, tako da mogu sudjelovati sva djeca, curice i dečki, od onih najmanjih biciklista koji voze sa pomoćnim kotačima, do biciklista do 15 godina starosti. Uoči utrke organiziramo i kratku prezentaciju utrke koju će predstaviti njeni začetnici, naši prijatelji iz Metkovića, i jedno predavanje o biciklizmu općenito, koje će održati naš svestrani i dragi profesor Zvonko Herceg”, poručili su iz Biciklističkog kluba Ljubuški.

Prezentacija utrke i predavanje o biciklizmu će se održati u četvrtak u Osnovnoj školi Marka Marulića u Ljubuškom s početkom u 17 sati.

“Bilo bi nam jako drago da se odazove što više djece, a i roditelja jer ovo vrijeme ekrana je sve više uhvatilo maha”, poručuju iz Biciklističkog kluba Ljubuški.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka