Priopćenje iz JP Parkovi Ljubuški povodom utrke na rijeci Trebižat

Dolina rijeke Trebižat okosnica je čitavog Ljubuškog kraja, a pored svog hidrološkog potencijala, predstavlja prirodnu komunikaciju i poveznicu čitave zapadne Hercegovine s Neretvom i jadranskom obalom a svoju vrijednost održala je od prapovijesti do suvremenog doba.

Sedronosna i krška rijeka Trebižat formira čitav niz prirodnih bisera koje pokušavamo revitalizirati u cjelini turističke ponude a osobito očuvati i zaštiti za buduće generacije.

U svrhu promocije Ljubuškog kao destinacije aktivnog turizma i zdravog načina života, podupiremo razvoj i održivost brojnih sportsko-rekreativnih i dr. organizacija. Stoga nam je osobita čast biti generalni pokrovitelj prve „Ljubuške desetke“ koja će se održati na lokalitetu „bajer“ u subotu (8. lipnja) s početkom u 09:00 sati.

Želimo puno uspjeha, ugodno vrijeme i sigurnu utrku svim organizatorima, a natjecateljima dobru zabavu!, poručili su iz JP Parkovi d.o.o. Ljubuški.

Fotografija Ljubuški portal.

• Nijedan komentar nije pronađen