Menu

Donatorska večer ´Noć Izviđača´ 2. listopada 2019. godine

Donatorska večer ´Noć Izviđača´ 2. listopada 2019. godine

Rukometni klub Izviđač organizira donatorsku večer "NOĆ IZVIĐAČA", koja će se održati u srijedu, 2. listopada 2019. godine s početkom u 20:00 sati, u svečanoj dvorani hotela „Bigeste“ u Ljubuškom.

 

Spomenutu manifestaciju će svojom nazočnošću uveličati brojni prijatelji, sponzori i donatori iz redova ljubuških i ostalih gospodarstvenika, zatim predstavnici svih instanci vlasti u BiH, članovi stručnih stožera muške i ženske ekipe, te Škole rukometa, klupski čelnici i svi ostali, a sve u cilju skupljanja sredstava za razvoj rukometnog športa u Ljubuškom.

Rukometni klub Izviđač poziva sve zainteresirane da sudjeluju u ovom događaju, a to možete učiniti kroz neki oblik financijske potpore, donacijom, sponzorstvom ili kupovinom ulaznice za ovaj događaj, a sve u cilju jačanja našeg Kluba.

Odlukom Upravnog odbora Kluba cijene ulaznica je određena u iznosu od 1.000,00 KM za pravne osobe, dok za fizičke osobe cijena iznosi 150,00 KM.

Svoj dolazak na "NOĆ IZVIĐAČA" možete potvrditi najkasnije do ponedjeljka, 30. rujna 2019. godine i to na mobitel, broj : 00 387 63 423 499 ili na e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Radujemo se Vašem dolasku!

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka