Menu

Infrastrukturni projekat izgradnje mosta na Maloj Kravici odgođen do daljnjega

Infrastrukturni projekat izgradnje mosta na Maloj Kravici odgođen do daljnjega

Vodopad Kravica kod Ljubuškog je jedan od najljepših prirodnih vodopada u Europi i poznata turistička lokacija koju je samo prošle godine posjetilo više od 300.000 gostiju iz skoro cijelog svijeta.

Prema službenim podacima, iz godine u godinu se povećava broj posjetitelja, tako da je u 2018. godini Kravicu posjetilo 279.000 turista, dok je u 2019. Godini taj broj narastao preko 300.000 posjetitelja.

Javno poduzeće “Parkovi”, koje upravlja ovim vodopadom, planirali su i nove infrastrukturne projekte, odnosno izgradnju mosta na Maloj Kravici.

Planirani radovi su trebali biti završeni do svibnja 2020. godine, s obzirom na to da sezona započinje već početkom lipnja, te traje sve do listopada.

Kao i mnoge druge projekte, i ovaj je usporila pandemija koronavirusa, te radovi zasigurno neće biti završeni do planiranog datuma.

„Završena je projektna dokumentacija za izgradnju mosta, ali smo zbog pandemije korona virusa stali s početkom radova. Početak radova je odgođen do daljnjega“ izjavili su za Vrisak.info iz JP „Parkovi“.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka