Menu

Počelo asfaltiranje kružnog toka na magistrali Čapljina – Ljubuški

Veliko olakšanje za vozače koji iz Čapljine putuju prema Ljubuškom ili autocesti na koridoru 5 c u Zvirovićima, počelo je asfaltiranje kružnog toka na Usjeku u čapljinskoj općini. U stvari radi se o rekonstrukciji raskrižja između Trebižata i Prćavaca, kojom će se postići preglednost i sigurnost prilikom spajanja s regionalne ceste R 425 iz Prćavaca, na magistralu M6 Čapljina – Ljubuški i obrnuto. Podsjećamo, od raskrižja u Prćavcima do spoja na autocestu A1, u Zvirovića, regionalna cesta R 425 u cijelosti je rekonstruirana.

Više...

Prekidi u isporuci električne energije

JP „Elektroprivreda HZ HB“ – Distribucija električne energije – DP Jug – Pogon Grude – Poslovnica “Elektro-Ljubuški” obavještava cijenjene potrošače da će zbog planiranih radova na reviziji SN opreme u TS 110/35/10 kV Ljubuški doći do prekida u isporuci električne energije: dana 20.03. 2017. (ponedjeljak) u vremenu od 08:00 do 14:00 sati u mjestima: Plantaža, Radišići, Proboj, Odut, Vitina-Kula, Lipno i Gradska.

Više...

Vojnići bez pedlja neobrađene zemlje

Omaleno Vojnićko polje, u ljubuškoj općini, ovih dana pruža primjer kakvog nema ne samo na jugozapadu Hercegovine, nego ni drugdje u BiH. U stvari pretenciozno je skup kraških njiva kroz koje prolazi kanal za natapanje izgrađen pedesetih godina prošlog stoljeća, nazvati poljem, međutim razina kultivacije upućuje na takav naziv.

Više...