Menu

Paganinijeva plesna revija oduševila Ljubušake

Paganinijeva plesna revija oduševila Ljubušake

Plesni klub “Paganini” organizirao je večeras tradicionalnu plesnu reviju u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom kojom je pokazano da je ples postao sastavni dio života mnogih. Veliki plesni spektakl Plesnog kluba Paganini održan je kako bi posjetitelji mogli uživati u umijećima pokreta, ritmu, glazbi i ljubavi prema plesu. Riječ je o tradicionalnoj plesnoj reviji Plesnog kluba Paganini, na kojoj je svoje umijeće pokazalo više od 250 plesačica ovog kluba iz Ljubuškog i Livna.

Revija je oduševila bogatim programom u kojem smo vidjeli plesne stilove koje ovaj Klub radi, tako su na programu posjetitelji imali priliku vidjeti latinsko-američki formacijski plesovi, irski ples, mažoretkinje, zumba te maštovite koreografije na strane i domaće etno ritmove. Sve plesne izvedbe prikazane su kroz maštovite koreografije i zanimljive plesne ritmove i korake.

„Upravo je završila još jedna uspješna revija. Pokazano je mnogo toga drukčijeg nego prošlih godina, novi program, drukčije koreografije i novi stilovi koji su odrađeni kroz ovu godinu. S ovim danom mi počinjemo raditi za sljedeću godinu. Ova plesna revija bila je povratna informacija za roditelje o tome što se radilo u toku godine i kako je odrađeno, a oni koji prate naš rad vide pomake svake godine“, rekao je uistinu ponosan i prezadovoljan voditelj plesnog kluba Paganini Jozo Rimac  koji je već dvadesetak godina aktivan u Ljubuškom sa svojim plesnim klubom i ovdje se osjeća kao kod kuće.

 

Pokrovitelj manifestacije bila je Općina Ljubuški pa su manifestaciji svojom nazočnošću podržali načelnik Nevenko Barbarić i predsjednikom Općinskog vijeća Tihomir Kvesić.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka