Menu

Izabrane najbolje maske 20. Ljubuškog karnevala

 Izabrane najbolje maske 20. Ljubuškog karnevala

Sinoć je u Prologu u sklopu bala pod maskama, dodijeljene i „Nobelove nagrade“ za najbolje maske.

 

Time je završio službeni dio programa 20. Ljubuškog karnevala, a zabava se nastavila i nakon dodjele nagrada. Dodijeljene su tri nagrade u dječjoj konkurenciji, pet nagrada u velikoj konkurenciji i jedna nagrada za najbolju karnevalsku skupinu. Nagradu za najbolju karnevalsku skupinu ove godine je dobio vrtić Petar Pan. U dječjoj konkurenciji treću nagradu je osvojila bijela princeza, drugu nagradu astronaut, a prvu nagradu šareni Muffin, piše Ljportal.com.

Svim dobitnicima dječjih nagrada uručene su poklon igračke.

U velikoj konkurenciji peta nagrada je bila poklon večera za dvoje u restornau Pablos, a petu nagradu su osvojila je gejša s cvjetnim aražmanom. Četvrtu nagradu, večeru za dvoje u restoranu Columbo, osvojile su sponzoruše.

Treću nagradu osvojile su maske kišnih oblaka. Njima je uručena nagrada večera za četiri osobe u restoranu Gardens. Drugo mjesto u jakoj konkurenciji osvojili su Indijanci. Njima je uručena nagrada malih kućanskih aparata. A prva nagrada ovogodišnjeg izbora bila je poklon bon salona namještaja Tehno Fenix u vrijednosti od 400 km. Prvu nagradu osvojila je maska Srednjovjekovni muškarac i žena u lancima.

Svim dobitnicima nagrade je uručio stručni žiri koji su činili predsjednik Ivan Herceg iz Art galerije Herceg, Jakov Begić, predstavnik Karnevalskog društva Prolog, Ivana Barišić, predsjednica ljubuške podružnice Napredak i Ana Bubalo, urednica Ljubuškog portala.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka