Menu

VIDEO: Proširenje i redizajn prodajnog centra AT Kerametal u Sarajevu

VIDEO: Proširenje i redizajn prodajnog centra AT Kerametal u Sarajevu

Tvrtka AT Kerametal d.o.o. prošli tjedan je održala svečano otvaranje svog novo-proširenog centra u Sarajevu. Proširenjem svog već postojećeg bogatog asortimana, te poboljšanjem prodaje i usluge stvorila je sasvim novu vrstu ugođaja u svom centru, te time kreirala uistinu jedinstven doživljaj kupovine!

Zahvaljujući sjajnoj viziji ovaj centar je postao jedan od najatraktivnijih i najmodernijih prodajnih centara u Bosni i Hercegovini. Noviteti kojima je Kerametal ponovno oduševio kupce, rezultat su konstantnog praćenja europskih trendova.

Kako nam je rekao upravitelj prodajnog centra „AT Kerametal“ Sarajevo, Avdo Bićo – „Željeli smo našim kupcima ponuditi nešto sasvim jedinstveno, napraviti takvu atmosferu da im kupovina postane odmor! Cilj nam je bio napraviti tu neku kombinaciju domaćeg i stranog i dobili smo jedan suvremen centar iz kojeg će kupci izlaziti zadovoljni i uvijek nam se rado vraćati.“

Kako smo i spomenuli prodajni centar „AT Kerametal“ Sarajevo je proširio i svoj prodajni asortiman i sa svojih 70 uposlenih djelatnika prati daljnju tendenciju proširenja asortimana, ponude i usluge na najvišem svjetskom nivou.

Bogatiji su za tzv. „Relax odjel“, u kojem možete pronaći sve za odmor i rekreaciju, kao i novi „Toms Markt“ prehrambeni odjel. Pored toga, došlo je do velikog proširenja u ponudi audio, video i bijele tehnike, zatim u asortimanu centralnog grijanja kao i jedinstveni vrt, kakav sigurno u Sarajevu, ali i šire nije viđen!

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka