Menu

Obavijest i molba za vlasnike vozila u ulicama: Bleiburških žrtava, Silvija S. Kranjčevića i dr. Isidora Pape

Obavijest i molba za vlasnike vozila u ulicama: Bleiburških žrtava, Silvija S. Kranjčevića i dr. Isidora Pape

Općina Ljubuški obavještava sveukupnu javnost, naročito vlasnike vozila u ulicama:

 

- Bleiburških žrtava – od kućnog broja 2 do kućnog broja 16 sa desne strane i od kućnog broja 1 do kućnog broja 11 sa lijeve strane linijskog pružanja ulice

- Silvija Strahimira Kranjčevića  - od kućnog broja 4 do kućnog broja 12 sa desne strane i od kućnog broja 9 do kućnog broja 11 sa lijeve strane linijskog pružanja ulice

- Dr. Isidora Pape – cijelom dužinom linijskog pružanja ulice,

da će u svrhu radova na izgradnji kružnog toka na križanju ulica Hrvatskih branitelja dr. Ante Vukšića i dr. Izidora Pape sukladno potrebama dolaziti do preusmjeravanja prometnih tokova kroz gore navedene ulice.

Vlasnici vozila u navedenim ulicama mole se da uklone svoja vozila sa kolnika i nogostupa zbog nesmetanog mimoilaženja vozila i izbjegavanja stvaranja repova čekanja.

Zona izvođenja radova, izmjena režima prometa i preusmjereni prometni tokovi bit će regulirani od strane PU Ljubuški uz provođenje zakonskih mjera i postupaka.

Molimo sve vlasnike vozila u navedenim ulicama, kao i ostale sudionike u prometu za razumijevanje i strpljenje, te da se pridržavaju predmetne zamolbe koja će trajati sve do kraja izvođenja radova na izgradnji kružnog toka.

Autor: Služba za stambeno komunalne i inspekcijske poslove Općine Ljubuški

Odsjek za stambeno komunalne poslove

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka