Menu

Hrvatska je u finalu, slavi se najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa

Hrvatska je u finalu, slavi se najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa

Najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa, plasman Hrvatske u finale Svjetskog nogometnog prvenstva bacio je Ljubuški u euforiju.

 

Nakon što su hrvatski nogometaši u Moskvi u polufinalnom susretu svladali Engleze sa 2-1, u Ljubuškom je došlo do erupcije oduševljenja.

Građani slave po ulicama, u fan zoni u središtu grada palile su se baklje i skandirale navijačke pjesme, a gradskim ulicama odjekuju zvuci navijačkih pjesama, automobilskih sirena, petardi i škripanja guma.

Tijekom utakmice ljubuški navijači su prošli put od očaja do euforije, budući da su Englezi poveli već u petoj minuti, a to vodstvo su držali sve do 68. minute kada Perišić vraća stvari "na nulu". Do izjednačujućeg gola u Ljubuškom su se uglavnom mogla vidjeti zabrinuta lica navijača, a nakon Perišićeva, i kasnije Mandžukićeva gola za pobjedu u 109. minuti, atmosfera u Ljubuškom je dovedena "do usijanja".

Čak su i nebom letjele hrvatske zastave

Hrvatska je ponovno nakon napete završnice pobijedila reprezentaciju Engleske i ušla u finale, gdje ih čeka reprezentacija Francuske.

Ljubušaci su proslavili veliki uspjeh nogometne reprezentacije, pjevalo se i skandiralo u navijačkom tonu. Palile su se baklje, a automobili okićeni zastavama su trubili ulicama grada.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka