Menu

Na Humcu promovirana knjiga knjiga Nine Ćorica Korporativna komunikacija

Na Humcu promovirana knjiga knjiga Nine Ćorica Korporativna komunikacija

Večeras je u Lapidariju Franjevačkoga samostana sv. Ante na Humcu promovirana knjiga Nine Ćorica Korporativna komunikacija koja je primarno namijenjena studentima koji proučavaju ovo područje, a svakako može poslužiti i osobama iz prakse koji se bave korporativnom komunikacijom i srodnim komunikacijskim disciplinama.

Na samom početku u ime domaćina franjevaca s Humca prisutne je pozdravio gvardijan fra Dario Dodig.

Na predstavljanju je govorila urednica lektorica i korektorica doc. dr. Davorka Topič Stipič čiji je trud na knjizi nemjerljiv. „Knjiga ima 255 stranica, 4 poglavlja, 17 tablica, 30 slika, 383 korištena izvora literature, 714 fusnota. Prvo poglavlje ima 18 stranica, drugo poglavlje 58 stranica, treće 78 stranica, i četvrto 71 stranicu. Ovu knjigu možete čitati od prve stranice, ovu knjigu možete čitati od onog djela koji vama treba, ovu knjigu možete čitati od one stranice kako vam se otvori ili koja vas osobno i profesionalno zanima. Pisana je tako da je u svakom svom djelu jasna, precizna, strukturirana i eksplikativna“, kazala je urednica Davorka, nakon koje je prof. dr. Ilija Musa uputio prigodne riječi predstavivši tako Ćorićevu knjigu.

„Ovu vrijednu knjigu koju je Ćorić metodološki pedantno, pregledno strukturirano epitetima ujednačeno temeljito napisao mogu preporučiti i menadžerima i vlasnicima kompanija i medijskim djelatnicima i komunikolozima, a posebno studentima kao i svima vama koji u užem ili širem smislu proučavate korporacije i značaj njihove komunikacije“, kazao je prof. Musa.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka