Menu

Važna obavijest: U DZ Ljubuški može se ući samo uz prethodno javljanje na PREDTRIJAŽI

Važna obavijest: U DZ Ljubuški može se ući samo uz prethodno javljanje na PREDTRIJAŽI

Poštovani korisnici usluga Doma zdravlja Ljubuški, prateći naredbe Kriznih stožera Ministarstva zdravstva FBiH i ŽZH koje su vezane za pandemiju novog corona virusa, još jednom Vas molimo da se u Dom zdravlja Ljubuški dolazi samo u hitnim situacijama uz prethodni telefonski dogovor s nadležnim liječnikom.

 

U DOM ZDRAVLJA LJUBUŠKI ĆE SE FIZIČKI MOĆI UĆI SAMO UZ PRETHODNO JAVLJANJE MED. OSOBLJU, KOJE ĆE BITI NA GLAVNOM ULAZU U NAŠU USTANOVU, A KOJE ĆE KRATKIM UPITIMA PROCIJENITI VAŠE ZDRAVSTVENO STANJE (PREDTRIJAŽA).

OSTALI ULAZI U GLAVNU ZGRADU DZ LJUBUŠKI ĆE BITI PRIVREMENO ZATVORENI, A ULAZAK NA ODJELE KOJI IMAJU POSEBNE ULAZE ĆE SE OBAVLJATI UZ PRETHODNO JAVLJANJE NA PUNKTU ZA PREDTRIJAŽU NA GLAVNOM ULAZU.

Preporučuje se i dalje da većinu savjeta tražite telefonskim putem.

Isto tako, sve one koji su boravili u zaraženim područjima ili sve Vas koji znate da je netko boravio u zaraženom području, a nije stavljen pod zdravstveni nadzor, molimo da se jave u našu ustanovu na broj 039/831-514 ili na broj 124, kako bi se poduzele potrebne epidemiološke mjere.

Molimo za razumijevanje i odgovorno ponašanje u ovakvim situacijama, kako bi zadržali trenutnu dobru epidemiološku situaciju na našim prostorima.

Uprava Doma zdravlja Ljubuški 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka