Menu

U Ljubuškom postavljen prvi dezinfekcijski tunel

U Ljubuškom postavljen prvi dezinfekcijski tunel

U sklopu aktivnosti na provođenju mjera na sprječavanju i suzbijanju širenja zarazne bolesti koronavirusa, Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke  u suradnji sa Stožerom civilne zaštite ŽZH je danas ispred Staračkog doma Ljubuški postavio dezinfekcijski tunel za potrebe djelatnike i štićenike doma.

Tunel za dezinfekciju je u potpunosti praktičan kada je riječ o uništavanju štetnih organizama i ne ostavlja nikakve posljedice na ljudsko zdravlje.

„Postavljanjem prvog dezinfekcijskog tunela u Županiji Zapadnohercegovačkoj Crveni križ nastavlja svoje aktivnosti pomoći najugroženijim“, kazao je Viktor Grbavac, predsjednik Crvenog Križa Ljubuški i Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke.

Naime, od kada je proglašeno stanje nesreće, zbog pandemije koronavirusa Crveni križ Ljubuški neumorno radi na terenu. Svoj posao obavljaju tiho, predano i dostojanstveno te tako šalju jasnu poruku kako osobe koje se nalaze u stanju socijalne potrebe nisu zaboravljene i da će im pomagati i dalje, a sve u cilju ublažavanja teškog stanja u kojem se nalaze.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka