Menu

Dječji vrtići s područja grada Ljubuškog poštuju sve epidemiološke mjere

 Dječji vrtići s područja grada Ljubuškog poštuju sve epidemiološke mjere

Dječji vrtići s područja grada Ljubuškog spremni za nastavak pružanja usluga poštujući preporuke za rad predškolskih ustanova u kontekstu COVID-19.

 

Održan je sastanka svih ravnatelja dječjih vrtića s područja grada Ljubuškog, u vezi sigurnosti i epidemioloških uvjeta rada. Na sastanku je potvrđena odlična međusobna suradnja i dogovorene zajedničke norme za rad tijekom ovih posebnih uvjeta.

Na sastanku se usuglasilo da vrtići rade redovno i u tom redovnom radnom vremenu djelatnici će se pridržavati svih propisanih epidemioloških mjera te se mole i roditelji koji dovode djecu da prilikom dolaska nose zaštitne maske i ne ulaze u prostore vrtića te se pridržavaju Smjernica za rad predškolskih ustanova u kontekstu COVID-19 koje je izdao Zavod za javno zdravstvo ŽZH.

Ljubuški ima jednu javnu ustanovu Dječji vrtić Ljubuški te pet privatna vrtića: Dječji vrtić Petar Pan, Dječji vrtić Leptirić, Dječji vrtić Jelenko, Dječji vrtić Bubamara i Dječji vrtić Oblačić.

Svi su dobili preporuke koje se odnose kako na osoblje u vrtićima tako i roditelje, a vrtići rade u punom radnom vremenu.

Autor: Ljubuški portal

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka