Menu

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo razbojnička krađa, počinjeno na Mostarskim Vratima

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo razbojnička krađa, počinjeno na Mostarskim Vratima

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo Razbojnička krađa, počinjeno 30. srpnja na štetu trgovine „Mag commerc“ koja se nalazi u mjestu Mostarska Vrata, općina Ljubuški. U utorak 30. srpnja u 13:45 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da su dvije maskirane osobe iz navedene trgovine  otuđile torbicu s novcem, pri čemu su udarile i odgurnule vlasnika tvrtke koji ih je pokušao spriječiti u izvršenju kaznenog djela.

Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški došli su do indicija da su mogući počiniteji opisanog kaznenog djela T. P. (22)  iz Čitluka i J. S. (28) iz Prozora.
T. P. (22) iz Čitluka lišen je slobode te je u službenim prostorijama PU Ljubuški nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti, zajedno s J. S. (28), počinio opisano kazneno djelo.

J. S. (28) trenutno je nedostupan i za njim se traga.
PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv T. P. (22) i J. S. (28) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Razbojnička krađa iz čl. 288. KZ-a FBiH.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka