Menu

U Domu zdravlja Ljubuški završeni radovi u vrijednosti 200 000 KM (Foto)

U Domu zdravlja Ljubuški završeni radovi u vrijednosti 200 000 KM (Foto)

U Domu zdravlja Ljubuški okončani su investicijski radovi u vrijednosti 200 tisuća KM. Tim povodom danas je održana prigodna svečanost predstavljanja izvedenih radova i nabavke nove opreme.

Na svečanosti su se okupili brojni uglednici iz ŽZH na čelu s predsjednikom Vlade Zdenkom Ćosićem i općine Ljubuški na čelu s načelnikom Nevenkom Barbarićem.

O investicijskim radovima govorio je ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški dr. Srećko Matić, koji je goste proveo i kroz prostore Doma zdravlja da na licu mjesta vide što se sve uradilo.

Kada je riječ o samom objektu, adaptiran je dio zgrade Doma zdravlja odnosno urađena je fasada objekta. U unutarnjem dijelu objekta, sanirane su podrumske prostorije koje će se jednim dijelom koristiti kao ordinacija za vanjske suradnike dok će drugim dijelom služiti za potrebe arhiva.

Obnovljeni su i sanitarni čvorovi u odjelu hitne i interne medicine, dok je u odjelu stomatologije napravljen novi sanitarni čvor. Zamijenjeni su i stari dotrajali otvori na odjelu oftamologije, te je obnovljena i proširena kartoteka na odjelu pedijatrije.

Dom zdravlja Ljubuški adaptirao je i partnerne površine, a riječ je o izgradnji novih parkirnih mjesta i prometnice oko objekta.

Pored navedenih investicijskih radova, Dom zdravlja nabavio je holter tlaka za potrebe internističke službe i CTG aparat za potrebe ginekološke službe u ukupnoj vrijednosti 10 tisuća KM.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka