Menu

Podsjećamo: Urednik Poskoka o liku i djelima Tihomira Bradvice - urednika portala ljubuski.net

 • Napisao/la  Ivan Herceg - Baćak
 • 32 komentari
Lažno zabrinuti (treći dio) - Urednik Poskoka potvrdio naše sumnje

Čitajući lokalne, novokomponovane, te već svima poznate internet portale koji se pripremaju za nadolazeću kampanju glede općih izbore 2014. godine naišli smo na zanimljivu prepirku između urednika internet portala poskok.info, Ivana Šušnjara i jednog od morbidnih piskarala na nekoliko platformaških internet portala, Tihomira Bradvice iz Ljubuškog.

Prepirka se tiče teksta u kojem Bradvica na gnjusan način, po tko zna koji put obmanjuje javnost kada je u pitanju grad Ljubuški i aktivizam Udruge Agape. Prepirku prenosimo u cjelosti kako slijedi, uz ispriku čitateljima, zbog neprikladnih riječi sudionika prepirke, a iste nismo mogli cenzurirati zbog vjerodostojnosti prensenog.

Šušnjar:Reče pošteni Tiho Bradvica, platformašrki kandidat za direktora Aluminija koji je toliko drag čovjek da mu apsolutno ne smeta pisati na portalu i u interesu Živka Budimira, onog istog koji je na čelo Federacije imenovan preglasavanjem Bradvičinog naroda. Da na žalost, Bradvica je pripadnik tog naroda kojem i ja pripadam i takvih koje kupiš za sitnu lovu da usred rješavanja hrv. nacionalnog pitanja glume mađarone imaš ko gljiva posle kiše.

Budimir i HSP, preko platformaških struktura u hrvatskim tvrtkama hrane platformaška piskarala poput Bradvice i Bradvičica koji se izlegu ko pile ispod Budmirovih uskšnjih reklamnih jaja, reklama EPHZB di sjedi ona dobra riba bez grudnjaka , i iz Lutrije BIH kojom također upravlja HSP. Sve su to poluge moći koje je HSP dobio samo uz jedan uvjet - Da izda. Što HSP više izdaje to je Tihomiru bolje. I zamalo Aluminij da ne dobi. On tako zabrinut za ljubušku socijalu. A Bradvica bi inače taj posao dirketora Aluminija radio maltene besplatno....volonterski.Nije on plaćenik. To je poštenjačina kakve nema. U cilju zaštite svog hrvatskog naroda kojeg toliko voli da o Budimiru neće ni slova. Zato treba plašiti Šušnjarom koji je blizak Beogradu i HDZ-u. ,UDBOM, Pederima koji idu hebati male nezaštićene Hrvate, SANUOM jedan dva i tri.

Moj Tiho ko te ne zna skupo bi te platio.

Napisao sam za ljubuški Agape da se radilo o nesporazumu, sami su ispravili i demantirali da nemaju ništa s prosvjedom, niti su prosvjed organizirali. Performans sam im pohvalio i uredno prenio kao i sve slično tome. A pošto Poskok više nije buntovan prema domaćim strukturama nego je počeo derati i po državi, onoj istoj đe sjede oni koji te plaćaju odjednom Poskok nije buntovan. Je moj Tihomire samo te je prerastao.

Prema tome dosta više i tvoje smutnje. Idi liži dupe onima koji te i plaćaju, a ja ću javno ovdje reći za Čovića i mostarski HDZ da su ispali žešće pizde u Mostaru tijekom paleži tog grada. Aj sad ti napiši da je Budimir pizda kakve nema i izdajnik svog naroda i potpiši se iza tog pa ću ti i ja dati 100 KM. Dodikovih. Ostalo mi viška jer nikako te srpske pare da potrošim. Vjerojatno ti se ne gade ako ti se ne gade Ćanine i Budimirove. Šta ima veze, njegove genocidne ove od kojih ti jedeš izdajničke.

Bradvica: Vi ste polupali lončiće i svojim komentarom obmanjujete javnost. Prvo da Vam odgovorim ja nisam potkupljiva osoba bio niti jučer niti danas niti ću biti sutra. Svoje mišljenje i načela ne mijenjam i ne funkcioniram na način bilo kakve prevrtljive domoljubnosti i do sada sam bio član samo jedne stranke. Vi ste previše bezobrazna i svojeglava osoba i u želji da se operete koristite etikete o prodaji za 100 KM, čime pokazujete način branjenja vlastitih interesa u mogućoj debati koju možete samo izgubiti, a ne dobiti. Znate to Vam nije prvi put.

Osobno me ne interesira koja stranka što kontrolira, jer sa njima ja nemam ništa. S druge strane ja nisam bio ničiji kandidat za direktora Aluminija u Mostaru, na natječajnu proceduru sam se javio svojevoljno, pa ne znam zašto spominjete gosp. Budimira, manjeg "izdajnika" od mnogih drugih.

Imam za to kvalifikacije, znanje, struku i svakako navedeno iskustvo i vjerujem u svoje kvalitete. U svoj uspjeh ne sumnjam i veoma dobro znam tko u kojoj branši vrijedi po znanju u političkim i gospodarskim krugovima.

Vi poodavno znate da ja ne potpadam pod bilo čije interese, pa mi nije jasno što Vam treba blaćenje na razini političke zjače.

O svim političkim strankama i stavovima imam svoje mišljenje, ali ih ne želim iznositi na način kreštanja, kako to činite Vi i ljude ne etiketiram i epitetiram poput Vas. Kod mene je to kulturno. Da netko mene plaća trebate iznijeti dokaze, a veoma dobro znate da to nije tako i da ja nisam osoba na prodaju. Ne prodajem svoje intelektualno znanje, niti poznavanje društva. Mogao sam davno politički postati zavisan, ali ja želim jednostavnost i miran život.

Hrvatski interes je svetinja za koju se treba boriti, ali uvažavajući druge. Ovakva borba za hrvatski interes mise iskreno ne sviđa, jer nije hrvatski interes džep nekog političara ili direktora.

Na društvene mreže ću doći kada odlučim, pa se zadovoljite ovim odgovorom. U objavljenom tekstu sam objasnio svoj politički stav pa me čudi da ga niste shvatili, ali ako niste sad, shvatit čete sutra, čitajte više puta, dok ne nadođete.

Šušnjar: Evo lajka te moj Tiho najdrazi Budimirov posinak, onaj koji skupa s tobom ko pile izlegao ispod platformaških uskrsnjih jaja na portalu. Pa zar si na to spao dragi Tihomire da s takvima tikve sadiš? Ako je kredit u pitanju razumit ću, teško je spavat kad ga vraćaju drugi. Dakle, Budimir je izdajnik pod navodnicima, a mene se proziva za plaćeništvo :) divne ste vi platformaške novinarske curice, a ja nisam čovicevac i Čoviću hebem mater dok ste vi gospoda koja onok šizofrenom generalu od platforme ne smije u brk reći da će u povijesti biti skupa s vama upisan kao jr. madjaron s pocetka 21. stoljeća. Reći ću mu bolan da je pizda, evo dizem na 200 KM. Što si se prepao, vratit će se bolan kredit nekako. Pusa od pedera udbaša i plaćenika. Evo ide kordon poskok pedera, sad će vas hebat, ako se tu više išta ima hebat. S obzirom na to koliko ste se raskoračili zadnjih godina pred velikim odbojkašom hrvatskih prava djeneralom Žifkom. Hebo vas on i vaše novinarstvo. Fuj.

Bradvica: Gospodine Šušnjar, preporučujem Vam da se smirite, a Vi još i kuhate. Čini mi se da ste upali u jednu uličnu obavještajnu zajednicu, pa ponovno iznosite neistine i zadirete u osobnost opet iznoseći neistine. Što Vam to treba, pa mislio sam, vjerujete mi, da godinama sazrijevate, a sad me želite staviti u nedoumicu, ali ne, ne, nećete u tome uspjeti
:-).

Ma ne trebam ja Vama ponavljati, Vi to znate ja se bavim ovakvim aktivizmom iz svog gušta iznoseći vlastite stavove, a ne za novac. Nikada od bilo koga nisam primio jednog pfeniga za to. Vi znate da je to tako i opet blatite, niti imate dokaz, a niti svjedoka rekla-kazala, zato jer jednostavno to nije istina.

Ne interesiraju me Vaši politički izrazi : platforma i neplatforma, već samo hrvatski i protuhrvatski politički rad. S druge strane u nastojanju da nametnete svoje stavove mimoiđite me i nađite "plodno tlo" za plasiranje Vaših teza.

I treće volio bih da niste toliko prosti koliko pokazujete kroz komentare. Nije lijepo od Vas da vrijeđate i psujete.

I četvrto za svoj stav u kolumni imam temelj u Vašim političkim tekstovima i komentarima koje ostavljate iza sebe.

Šušnjar: Tugomire, ne kaki. Kad sam te upoznao bio si stranački čovjek. Stranka ti je najduže haračila ZHŽ - om od daytona na ovamo bez prestanka. Tek su nedavno iziŠli iz vlade. MoŽda bi kao partijski Čovjek trebao Agapeovcima pojasniti tranziciju i odgovoriti im na pitanja zašto niste spasili LjubuŠko gospodarstvo.

Elem tvoje najnovije duvanje u Budimirovo dupe oduzima ti svako pravo da se tu razbacuješ nekom silnom brigom za hrvatstvo. To ti je isto ko da pedikiraš nokte šefici bordela i općiš s njom, a zabrinut si vikendom za moral mladih. SmijeŠan si Tugomire. Doduše uvijek si bio. Kaj veliš nisi izradio ljude za kredit? Ok. Izvini, podvališe mi obavještajne strukture. ;) ako LjubuŠki smatras time.

Vikend je. Živkec je u Mostaru. Vrijeme je za koordinaciju drug Tugomir. ZnaČi trk dolje. Reci mu kad ga vidiš da si mu ostao do kraja vjeran, i da ga nisi javno izdao, nit nazvao pizdom iako i sam znaš da on to je. Za nagradu će te pomilkit. Nego kako se inače zove to? Kad te milki pizda izdajnik? Jel to lgtb il pederluk? ;)

Bradvica: Gospodine Šušnjar, Vas nešto svrbi, pa samo lažete i lažete. Vaše probleme, koje ste sebi nametnuli i frustracije po istome riješite s nekom drugom osobom ili s osobama bliskim Vaših osobnim promišljanjima ili suradnicima.

Ako imate problema s nastranima, javite im se, razgovarajte, jer samo razgovor i djelovanje rješava uzajamne odnose. Bez obzira što sam, kako kažete, svaki dan sa gosp. Živkom Budimirom, ja nisam virus koji prenosi informacije, to učinite sami. :-)

Kad se politički aktiviram onda ću sudjelovati u rješavanju problema u Ljubuškom, ali za sada svojim aktivizmom ukazujem na ono što nije dobro.

Kad kažete da se razbacivam hrvatstvom onda za Vašu informaciju to sam jednako činio i 1988, 1990, 1991,1995, 2000, 2007. 2011 i sada.

Šušnjar: Hehehe, otkad smo to na Vi aktivisto, otkad te znam na fonu si ove il one stranke, ovih ili onih interesa, kandidat za ove il one odbore, funkcije, samo čini mi se ne šljive te nešto.

Elem - krajnja nastranost i perverzija je kad dugogodišnji 90-aš pređe u budimiste, i dalje za sebe tvrdi da je nestranački aktivist.Krajnja nastranost i perverzija kad lik koji služi izdajniku vlastitog naroda kaže kako je on oduvijek bio uz hrvatski narod :)

Bradvica: Poštovani Šušnjar, Vi znate sve do detalja, nema potrebe da uznemireni vrijeđate, okanite se nekakvih fonova, da sam htio davno bih te fonove unovčio, ma i danas za to imam ponuda, ali kao što znate ja se ne mijenjam, ne funkcioniram na sadašnji ili "tradicionalni" način uvriježen među političarima. Okanite se odbora i ta neću Vas pitati što ću raditi, i zar ne primjećujete da ne volim da me šljive. Zašto smo na Vi? Pa odrasli ste, zar ne i zbog toga jer Vi to zaslužujete! :-) S poštovanjem, srdačan i iskren pozdrav!

Ovaj drugi dio komentara previdjeh i ponovno Vas upućujem direktno na gosp. Budimira i ako je on "izdajnik" znate što se s izdajnicima radi, ako išta drugo onda i s njim kao "izdajnikom" učinite isto što ste uradili sa ostalim hrvatskim izdajnicima, a ne napadati jedne kolaboracioniste s tim izdajnicima, a druge hvaliti. :-)

Šušnjar: Druže Bradvica iz 80-ih i gospodine nakon 90-ih, ajmo zaključiti raspravu, Ja sam peder, udbaš i plaćenik prem navodima Budimirovog portala, kojeg financira pljačkom hrvatskih tvrtkih u FBIH, onih istih koje je s bošnjačkim elitama preuzeo.Dok ste vi jedan fin i pošten gospodin koji nikada ne bi radio za novce.Budimirov plaćenik niste, međutim ne smijete mu javno reći niti mrš.

Iako ste bili član HDZ90 stranke koja je sve do jučer od deYtona na ovamo bila dio vlasti u ZHŽ ne osjećate se suodgovornim za propast Ljubuških firmi, ne smatrate se dijelom politike nego slobodnim strijelcem.Vas na mjesto direktora ALuminija nije kandidirala Platforma nego vi sami sebe. Kao i namjestu raznoraznih zavoda u ZHŽ-u u vrijeme 90-ke.

Opjsednuti likom i djelom Dragana Čovića ,nebitno vam je hrvatsko pitanje na razini BIH, štoviše gledate ga kroz prizmu Petra Jeleča, praveći od sebe svojevrsnog daidžanskog lobistu po Ljubuškom. U bošnjačkom proljeću ne vidite ideju novog unitarizma nego opravdani socijalni bunt.Nije vam nimalo nelogično što skupa sa socijalom stoji i onaj koji je socijalu stvarao - Lijanović

Posve vam je normalno da školski sindikalist Milić plješće dok se pali zgrada kantona koja mu daje plaću i dok u bloku te zgrade sjede dva razreda srednjoškolaca. Kad srednjoškolci pretuku tu plaćeničku barabu, kao što ste i sam, ond je to politički napad na intelektualca Milića.

Živite od urote i pišete urotu. Uostalom vaši tekstovi sve govore.

I poantaovog teksta koja je na razini trinaestogodišnjaka. Udruga Agape, će spriječtii prodor velikosrpske politike u Radišiće :)

Tugomire, ti si trinaestogodišnjak u tijelu 60-godišnjaka. Svojevrstan fenomen. Preporučam liječenje. Ako je ovo pisanje terapija podržavam. Uspješan rad na lokalnim temama dok se na globalnoj razini priprema građanizacija FBIH.U svakom slučaju povijest će pisati.

Dodatni dokaz da jadno.ba i dnevno_budimirovo_jaje_na_oko.ba jesu budimirovi portali dokazuje i to da o ovoje temi ne smijete niti slova. Bijednici.

www.pogled.ba/clanak/dje-je-lova-frajeru-lova-je-u-sarajevu-sarajlije-izravno-ili-neizravno-trose-66-zajednickog-novca/46657

U povijeti će ostati pored Budimira, upamćena imena i "medijskih aktivista" koji su dok je trajala majorizacija Sarajeva nad manjim narodom u FBIH, služili kao skretači tema.Činjenica da ja trošim energiju na tebe, samo je dokaz da za njih radiš odličan posao. Ako će ti dići dnevnicu ja te mogu nazvati i platformaškim đubrem? Samo javi pa ćemo ti podići dohodak.

Bradvica: Opet Vi gospodine Šušnjar, nije mi jasno kako ne shvatite više da ja nisam u nikakvim shemama kojima ste opsjednuti naročito u ovom posljednjem komentaru. Ljudino ja ne živim ove opsjene, na krivoj ste adresi. Bavljenjem politikom Vi ste izgleda opsjednuti. Ali ponudit ću Vam odgovore za kraj, ali Vas neću vrijeđati, kako to Vama Vaš odgoj dopušta da radite drugom.

Pojma nemam da je ovo Budimirov portal. Pojma nemam da ste Vi nastrani, pojma nemam o tome koje je firme Budimir "preuzeo", a ako jeste dajte objavite to što prije i što on uništio.

Točno je internetski aktivizam ne radim za novce, nisam ničiji plaćenik, već običan intelektualac, kojih imate mnogo, ali ja sam onaj koji javno istupa. Točno je da sam nakon HDZBiH postao član HDZ1990. Nikada u politici nisam imao nijednu funkciju, niti sam bio član bilo kojeg stranačkog tijela u obadvije stranke.

Nikada nisam bio za vrijeme 90tke u bilo kojem Zavodu, Vi izmišljate. Za direktora Aluminija sam se javio svojevoljno i nemam kontakte s političarima koje stalno navodite. Ne razumijem zašto ustrajavate na nečemu što nije točno.

Ispade da se ja Vama pravdam.

Ne daj Bože da sam nekim opsjednut pa i Draganom Čovićem, kojeg osobno ne poznam, ali vidim i ocjenjujem kako predstavlja Hrvate. Dragan Čović je za mene, kao i svaki drugi čovjek, možda nekad budemo razmijenili mišljenja i sučelili se na nekim temama i nemojte se brinuti da neće biti dobra rasprava, pa ne bih želio da skoro izađe iz politike, ako ništa radi toga.:-)

Pustite priču o fratrima, to je prejaka tema za Vas kojoj niste dorasli. Žalosno je da na njoj frustrirano namećete svoju procjenu fratarske političke opredijeljenosti.

Kad već namećete temu moje političke aktivnosti, onda ću Vam kazati da sam pobornik jake hrvatske politike i samobitnosti koja će spriječiti velikosrpski politički šovinizam i svekoliki bošnjački unitarizam. Sad je pitanje što osnažuje i kako se gradi snažna hrvatska pozicija u BiH. Jasno je da to nije dosadašnja politika, koja prvenstveno misli na osnaživanje političkih jazbina i pojedinaca u jazbinama.

Ovo oko 13 godina mogu prihvatiti, ali ovih 60 godina pretjerali ste. Puno sam mlađi. :-)))

I na kraju puno prije Vas gospodine Šušnjar sam objavio brojke o kojima govorite, one nisu iz sadašnjeg vremena, već svoj nastanak zahvaljuju političkim sporazumima iz 2006. godine. Malo bolje analizirajte situaciju okolo sebe i teme u koje se želite upustiti, pa ćete bez tolike napadnosti bolje prodrijeti među ljude i čitatelje.

Šušnjar: Dakle ovo je zaključak: Iako si bio član HDZB IH i HDZ 90, to nije dokaz da si danas Budimirov? Ti si vazda nezavisan, nema veze što u tri ujutro zoveš da se brišu komentari na ovog ili onog političara, to nije dokaz da si ti nečiji.

Nije ti neugodno pisati za portal u kojem je svatko udbaš i velikosrbin, tko ne liže dupe za Budimiru?

Kad je netko protiv Budimira odmah je plaćenik, a samo plaćenici nisu oni sa čijih medija blješte Budimirova uskršnja jaja, reklame EPHZB kojom drma Platforma ili Lutrije BIH, kojom drma HSP i to nakon što su pristlai biti dio izdajničke klike.

Iako sam kažeš da si dio stranke koja je opljačkala Ljubuški ne snosiš odgovornost? Nego podržavaš i huškaš mlade da one s kojima se ti nisi uspio nositi oni ruše za tvoje interese? Slično kao što gazda Lijanović huška sirotinju da njemu za interes pale dokazne materijale o njegovoj pljački kantona. Koje što prije treba ugasiti i svu moć centralizirati u Sarajevo, kako bi Bradvice, Budimiri i Milići dobili produljenje radnog odnosa.

Svi su izdali samo Bradvica nije. Svi su nečiji samo bradvica HDZBIH/1990/SPP nije ničiji. Od ljubuškog govneta ne vidi se sarajevska pita.

Nije fer da ovde iznosim privatne prepiske i privatno te optužujem. Nisam ja Tiho Bradvica.I ok mi je kad vidim da me proziva balavurdija druga Živka, ta ljudi me ne znaju i samo rade za što su plaćeni, ali kad vidim da se ti češeš od mene jadniče, iako jako dobro znaš ko sam i šta sam zlo mi dođe kome sam posvetio to malo minuta u životu.

Kad me vidiš drugi put ne smješkaj se i ne trči prema meni s ispruženom rukom jer rukovanje nećeš dobit.

Seronjo!

I daj više reci da je Budimir pizda, pa da ti prebacim ta sredstva bar ljudima jednu ratu skinini. pu!

Ivan Herceg - Baćak

Učitaj prijašnje komentare
 • komunalac

  pajdo plati dug vode ja sam na redu za ovrhu pa da se osladim a mozes i onaj dug mobitela sto si napravio naprdivajuci sa str maja.

 • tonco

  Tiho vrati lovu i podmiri racun u trgovini treba i meni zivit!!

 • haha

  Sta je ovdje vama deranje ?? a pacovi

 • tijo

  Nece niko samnon popit kave, samo Sunjic njega bas nedave...

 • raja

  Aje reci Tijo da je Budimir pizda, aje bolan.

 • tonino

  Ne zelim biti navijac ni jednog od pomenutih a znam da za Tihu ziranti vracaju krrdite a neki rade na crno nesmiju biti prijavljeni zbog Tiiini kredita jer tako izbjegavaju vracanje. Toliko o Tihinu postenju..

 • Jurica

  Zajeban Šušnjo do bola, reako mu sve u brk i ovaj jado se žali i ispričava nešto, a sve mu je dala jedna, druga ili treća politika...Samo djavlu uvik malo. Ima gore valjda onaj što sve gleda, gleda i one sa Humca što su zvali da se ne dira dodatak..... Brada stidi se i ti , i ti si mi pao punim u očima, nemaš petlje pa nek te Tijo dere i treba...

 • tijo

  Oni Brada glup je kao patak, Mirjanici ne skide dodatak.Sesto kema na mupovsku placu a ja njega perem po portacu...

 • kama!

  Čitam ovo prepucavanje zla i zla i reći ću svoju misao. Prvo oba portala šire mržnju među Hrvatski narod nisu ni drugi portali puno iza njih ali što to radi poskok i Ljubuški info to je prišlo sve normalne granice. Pogotovo u zadnje vrijeme Ljubuški info to da nisu sateliti nečiji mogu mačku obi siti o rep pa pratim portale i ponekad napišem komentar ali jasno je da info Ljubuški druka za Budimira i da poneku stvari odrađivaju za HSP to je ljubav Brune Šarića i Ćane kad su bili u obavještajnoj službi. Istina je da Bradvica izmišljah neke stvari te da bez argumenata piše neke gluposti istina je da je isti potiče iz Udbaške obitelji a svi znamo kakao ti rade zavadi pa vladah istina je da je prevario par osoba za novce istina je da mu žiranti vraćaju redit i on piše o moralu ma daj te molim vas mislim da se tu radi o poremećenoj osobi. Što se tiče Šušnjare pa i on je dosta stvari odradio kao što sad radi Tiho neki se malo vrati unazad nažalost oba portala su unijela mržnju među Hrvatski narod za neki 1000 KM što im neko dadne budite realni budite iskreni neka vam bude primjer ovaj portal. BOG i HRVATI!

 • Mislav

  Sve mi se više svidja ovaj Šušnjo, a ja mislim da su maske nakon ovog pale, ja ne bih iz kuće izlazio mjesec dana da me netko ovako prvalio...

 • HDZ1990

  E moj Tiho kada smo ti ženu i tebe zaposlili valjao je HDZ1990, a sad pljuješ po nima kao nezavisan, a jel nema nezavisni moj Tugomire...

 • ero

  Susnjo kapa do poda!!!

 • Jadno

  Moj Tihomire šta si ti mislio pljupavi po svima pa da tebe neće nitko spomenuti. Prvo očisti ispred svog dvorista druze Tiho a onda spominji ostale (stara kineska)

 • tijo

  Sve mi smrade prinese moj Dobro, necu brisat di se falis pobro...

 • zarkic

  Jebi ga tijo, ne smin te javno branit...

 • vako je

  stranka bez ukusa boje mirisa..sa djavlon doslo tako ce i otic.jeba i Sanader...ovi vrag iz Posusja ima svoje udbase cin ovliko zna o bradvici.od ljubuskog ++vneta se ne vidi Sarajevska pita Za upamtit.

 • cg

  ovi poskok pravo upratija Bradvicu.Ko se maca laca od maca i gine moj Tiho

 • kasica

  cuj ustedevinu...da je nije Gasparu dala haha

 • 1990

  Valja van je dok je radijz za vas i pjuva druge

 • crnostrik

  jedina ostala na ispravnu putu...dobro ti me nasmija :D:D:D Sta se Bradvice tice potpisujem poskokovo

 • istina

  antoneli si uzeja ustedevinu ,stavili smo te na Televiziju, Mirjanu na super misto u Mupu Sve si ima od nas a opet pljujes Ovi ne brisu komentar i nek se zna istina. Ljubuska devedesetka je jedina ostala na ispravnu putu, nek nas ostane petero ali se ne minjalo.Sta je tebi sveto

 • istina

  sve ti je dala 90-ka, sve Tiho.I tebi i zeni a ti opet tako Srami se

 • jamac

  tishu mishu popushio pishu

 • gaspar

  ulipsa mi dan ovo

 • bubimir

  ministar sunjic i bradavicasti se sinoc takmice u vijecnici ko ce se dublje bubimiru u guzu uvuc

 • sipovaca

  Bogami neznas jeli ruzniji ili duzniji

 • drago

  naleti bogami na runjavu nozdrvu hahaha

 • haha

  bas do jaja!

 • Ministar

  Bravo Šušnjo jesi ga razvalio....

 • ljubušak

  :D i odradi ga poskok do jaja, vrime je i bilo da se bradavicastom reknu neke stvari, a ima toga pun ku...

Komentirajte na članak

0
na vrh članka