Menu

Održan sastanak između Općine i nevladinih udruga u vijećnici

Sastanak na temu LOD metodologije

Preliminarni sastanak na temu upoznavanja s projektnim pristupom raspodjele sredstava organizacijama civilnog društva - LOD metodologijom, u organizaciji Službe za branitelje Domovinskog rata, opće uprave i društvene djelatnosti, održan je danas u Gradskoj vijećnici.

Na sastanku, kojeg je vodila šefica ureda načelnika općine Ljubuški Ankica Šaravanja, organizacije civilnog društva te ostali građani upoznati su s LOD metodologijom i načinom apliciranja te realizacijom projekata. Šaravanja je naglasila kako će se poziv za prikupljanje projekata nevladinih organizacija općine Ljubuški ali i organizacija iz BiH raspisati nakon usvajanja proračuna za 2013. te da će sljedeći koraci biti naknadno razrađeni.

Na današnjem sastanku odabran je predstavnik organizacija civilnog društva, predsjednik Seljačkog Saveza FBiH Dragan Pavlović, koji će biti član Povjerenstva za ocjenu projekata te njegov zamjenik, predsjednik HVIDRA-e Ljubuški Lujo Nosić. Povjerenstvo uključuje i dva predstavnika Općine kao i dva predstavnika Općinskog vijeća, koji će biti naknadno izabrani.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka