Menu

Dostavljene oglasne ploče mjesnim zajednicama

Dostavljene oglasne ploče mjesnim zajednicama

Centar za građansku suradnju Livno, implementator projekta „Unapređenje komunikacije mjesnih zajednica“, 05. i 06.03.2013. godine, dostavio je oglasne ploče mjesnim zajednicama. Uvjeti za dodjelu oglasnih ploča mjesnim zajednicama su bili da je mjesna zajednica registrirana i aktivna tj. da imaju akcijski plan za 2013. godinu te potvrdu da će mjesna zajednica uz potporu općinske uprave postaviti oglasne ploče.


Natječajem je bilo obuhvaćeno 10 općina iz Hercegbosanske i Zapadnohercegovačke županije sa ukupno 157 mjesnih zajednica. Na natječaj je pristiglo 60 aplikacija, a povjerenstvo za dodjelu oglasnih ploča odobrilo je izradu i isporuku 67 ploča 51 mjesnoj zajednici.

Cilj dodjeljivanja oglasnih ploča mjesnim zajednicama je brža i kvalitetnija komunikacija mjesne zajednice sa svojim mještanima.

Mjesne zajednice koje su najbolje popunile aplikaciju, dobile su po dvije oglasne ploče, te smo na taj način htjeli ukazati na njihovu profesionalnost i ozbiljnost u radu.

Projekt je financijski podržava Kanadski fond za lokalne inicijative.

MZ Lisice dobila je dvije oglasne ploče, jedna oglasna ploča će biti postavljena pored ŠC Lisice gdje se i nalaze prostorije mjesne zajednice a za drugu će se razmotriti lokacija.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka