Menu

BK Radišići u Ligi prvaka protiv Talijana

BK Radišići u Ligi prvaka protiv Talijana

Nakon neslavno izgubljenog finala Kupa od Bure, božićno-novogodišnjih turnira i zimskog odmora s pripremama za novu sezonu krajem prošlog tjedna, krenuli su i boćari bh. prvaka Radišića. Pred boćarima valjda i jedinog državnog prvaka iz mjesne zajednice, domaće su i međunarodne obveze. - U Ligi prvaka ponovno smo za protivnika u prvom krugu, dobili treće-plasiranu momčad talijanske lige koja je još u tijeku pa ne znamo tko će to biti. Prva utakmica igrat će se 13. travnja u Ljubuškom. Što se tiče domaćih obveza cilj nam je dvostruka kruna.

Prošle sezone smo dopustili 'luksuz', nepotrebno izgubili neke utakmice u prvenstvu i Kup. Ove godine toga neće biti, igrat ćemo maksimalno ozbiljno, ističe Željko Tomić kapetan momčadi i predstavnik sponzora "Agencije Tomić".

Za realizaciju ambicioznog plana u BK Radišići angažiranjem bivšeg igrača Drage Medića već su povukli prvi potez. Medić koji se nakon Zrinjskog i Ljubuškog, vraća u matični klub trebao bi pojačati konkurenciju u prvom redu u tehničkim disciplinama - brzinskom, štafetnom i preciznom izbijanju. U svakom slučaju poslije dvije uzastopne titule u domaćem prvenstvu i onako jaki Radišićani trebali bi biti još jači. Hoće li to biti dovoljno za iskorak na međunarodnom planu, a to bi bila bar i minimalna pobjeda nad klubovima iz zemalja tzv. "velike četvorke", ostaje da se vidi. Lani su Radišići u utakmici protiv talijanskog Forno Canovesea propustili priliku za iznenađenje.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka