Menu
Ljubuški vjesnik

Ljubuški vjesnik

Početak rada Odjela za labaratorijsku dijagnostiku DZ Ljubuški u drugoj smjeni

Poštovani, ovom prilikom Vas želimo izvijestiti i ujedno zamoliti da objavite najavu proširenja zdravstvenih usluga u Domu zdravlja Ljubuški.

Naime, od 18. veljače 2019. godine (ponedjeljak) Odjel za labaratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški će, sukladno dogovoru djelatnika Odjela i v.d. ravnatelja DZ Ljubuški,  započeti s radom i u drugoj smjeni.

Korisnici naših usluga će u drugoj smjeni, imati priliku odraditi sljedeće pretrage: KKS (kompletna krvna slika), DKS (diferencijalna krvna slika), analizu urina i nalaz CRP-a iz kapilarne krvi (iz prsta).

Na ovaj način ćemo, uz prethodno uvođenje rada u drugoj smjeni na Odjelu za radiološku dijagnostiku (RTG služba), omogućiti žiteljima općine Ljubuški bolju i sveobuhvatniju zdravstvenu uslugu u Domu zdravlja Ljubuški te na taj način prevenirati neželjene događaje kojima smo ovih dana, nažalost svjedoci, u našem okruženju.

Tijekom siječnja 2019. godine smo iz vlastitih sredstava nabavili aparat za analizu CRP-a iz kapilarne krvi na Odjelu za labaratorijsku dijagnostiku, tako da sada roditelji naših mališana ne moraju ovu skupu pretragu plaćati u privatnim labaratorijima, nego je mogu, po uputi pedijatra, izvršiti u Domu zdravlja Ljubuški.

U nadi da su gore navedene informacije razumljive, unaprijed zahvaljujemo na objavi i srdačno Vas pozdravljamo.  Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

 S poštovanjem,

v.d. ravnatelja DZ Ljubuški: Ivan Landeka, dr. med. v.r.

Pretplati se na ovaj RSS feed