Menu

Urednikov komentar: Gdje je nestao čovjek?

Urednikov komentar: Gdje je nestao čovjek?

Nemoguće je ne postaviti pitanje zašto od danas "ZAVISNI" kandidat za načelnika općine Ljubuški profesor Ante Paponja nije došao na sučeljavanje s načelnikom gospodinom Nevenkom Barbarićem koje je trebalo biti danas na valovima radio Ljubuškog.

Na zakazano sučeljavanje kandidata za načelnika općine Ljubuški u izravnom programu Radio – Ljubuškog nije došao Ante Paponja, iako je bio uredno obaviješten i prihvatio sudjelovanje mjesec dana prije sučeljavanja.

Pitanje se nameće samo po sebi. Isto tako se nameće i odgovor. Klica savjesti je ipak možda proradila ili nije?

U vrijeme kada je trebala biti emisija sučeljavanja Paponja je u pratnji Pere Barbarića platformaškog kandidata za načelnika općine Čitluk putovao u Zagreb u emisiju Bujica, a gostovanje u istoj im je namjestio najveći sin platforme u Ljubuškom Stanko Primorac - Ćane. Paponja, pod mentorstvom Tihomira Bradvice nije imao petlje da se suoči sa realnošću i izbjegao je izravni dvoboj s načelnikom Barbarićem. To izbjegavanje jasno govori koliko je sprema suočiti se sa izazovima. To pokazuje da Anti Paponja nikada nije ni bilo stalo do Ljubuškog, programa i planova o kojima priča po selima i u školi za vrijeme nastave, do predstavljanja programa rada slušateljima Radio Ljubuškog, žiteljima općine Ljubuški.

Ovakav stav pokazuje bolesno stanje kada se glasovi ne traže programima i planovima, na domaćim radio postajama, nego u TV programu susjedne RH, lažiranjem tuđih potpisa, smišljanjem bugarskih vlakova, sve u nekim garažama i sve u strahu od tamo nekoga.

Pozivamo na bar malo dostojanstva, na poštivanje naroda i na poštivanje izborne volje naroda.

Kako pokazati poštovanje kada se i prije nemogućeg dolaska na vlast vara žitelje općine Ljubuški.

 • Mama Mia

  Što se to događa? Toliko samouvjereni Paponja pobjegao sa sučeljavanja.

 • Gledatelj

  Paponja se prepao Nevenka, vidjelo se na bujici da se ne snalazi i da se prepao i tamo. Nije rekao 5 rečenica.

 • sss

  Poštovani uredniče za vas jedna informacija ne trebate ovo objavljivati ali možete članak napisat. Iza ovog gostovanja stoji obitelj Lučič Ive i brata mu Zdenka. Nedavno je njihov poslušnik platformaš moralnih vrlina Ćane Primorac gostova na Bujic.

 • Ifan

  U laži su kratke noge, a u HDZBiH krupan korak. Zato je Ante "nezavisni" uteka u Zagreb, u garažu iskompleksiranog Bujice.
  Samo moj Ante, doći će ponedjeljak opet ćeš doći među Ljubušake.
  Oni će ti postaviti neka pitanja, a ti ćeš se stiditi u kakvo si rđavo društvo upao.
  Pa ušto potroši godine, jadan ne bio...

Komentirajte na članak

0
na vrh članka