Menu

OSTAJE “REŽIM”: Nevenko Barbarić izborio je četvrti mandat

  • Napisao/la  poskok.info
  • 2 komentari
OSTAJE “REŽIM”: Nevenko Barbarić izborio je četvrti mandat

Na području općine Ljubuški do 19 sati glasovalo je 10 213 ili 46,91 %posto birača, potvrđeno je za Ljubuški portal iz Općinskog izbornog povjerenstva (OIP) Ljubuški. U toj su općini sva birališta zatvorena na vrijeme. Na području općine Ljubuški registrirano je 21 771 birača.

Kako LJ::portal neslužbeno doznaje Nevenko Barbarić osvojio je 4. mandat s oko 5073 glasova odnosno 343 glasa prednosti nad protukandidatom Antom Paponjom koji je osvojio 4736 glasova te ostaje na čelu općine Ljubuški.

Tako će u Ljubuškom i dalje vladati režimski Barbarić koji je toliko loš da ga eto Ljubušaci biraju četvti put i time postaje najuspješniji načelnik HDZ-a nego vjerojatno i na razini BIH.

Barbarić je na platformaškom portalu ogađen do besvijesti. U njegovoj sotonizaciji prednjačili su platformaški kandidat za nekoliko nadzornih odbora, te čovjek koji je na sudu BIH osuđen za ubojstvo civila.

Tijekom izuzetno prljave kampanje g. Barbarić , na uzastopne napade Tihomira Bradvice nije odgovorio niti jedan put, prema onoj latinskoj Aquila non capit muscas. (Orao ne lovi muhe)

Bradvica je inače bivši podupiratelj Budimira, član HDZ1990, član HDZBIH, redovan gost FTV-a i vrijedni slobodni slovoslagač kojem je pukla petarda ispred kuće. Bio je kandidat Platforme za Aluminij , postavljen i na Hercegovačku TV koja se potom ugasila.

Tijekom njegova medijskog pretvaranja Ljubuškog u grad slučaj, njegovi žiranti i dalje su vraćali njegov kredit. Samo dakle pošteno.

Gospodinu Paponji, malo je nedostajalo za pobjediti Barbarića. I vjerojatno bi ga vrlo lako pobjedio  da nije napravio početničku grešku. Naime , imati za potporu platformaške medije, šurovati sa strankama koje izručuju Sarajevu pravo naroda od kojeg tražiš potporu, govoriti o povijesti a sjediti s nacistima. Ne ide to tako.

Da je Paponja u kampanju ušao pozitivistički, da je samo kazao ne želim potporu Budimirovih portala, Bradvica, i FTV-a, gospodina Babarića cjenim, nije slučajno dobio troje izbore, al potrebna je nova snaga, i ja smatram da sam bolji, da je dakle tako nastupio, danas bi bio načelnik Ljubuškog.

No taština prevlada. I štaš.

  • Gost

    Odlična slika. Pohvale autoru :D

  • Sunje

    Tiho smrade idi radit nesto nemoj da te zena hrani prestani blatit mladice iz hdz po nalogu lucica vrati dug za vodu smrade i vrati kredite!! Ili idi na lijecenje

Komentirajte na članak

0
na vrh članka