Menu

HDZ osvojio sva tri mandata: Prvi po preferencijama Nevenko Barbarić

HDZ osvojio sva tri mandata: Prvi po preferencijama Nevenko Barbarić

Sinoć do 23 sata obrađeno je nešto više od 50 posto biračkih mjesta s oko 15.000 glasača u 11. izbornoj jedinici.

Prema sadašnjim (nepotpunim) rezultatima HDZ s oko 70% osvojenih glasova na dosad obrađenim biračkim mjestima osvaja sva tri mandata u BiH i iseljeništvu. Nezavisna lista Željka Glasnovića s 15%  i MOST s 12% prema ovome ostaju bez mandata.

U Hrvatski sabor ulaze gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić, koji je osvojio najviše preferencija, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna Radoje Vidović i nositeljica liste HDZ-a Zdravka Bušić.

“Čestitam predsjedniku HDZ-a gosp. Andreju Plenkoviću na pobjedi HDZ na izborima za Hrvatski sabor. Čestitam svim izabranim zastupnicima i zastupnicama. Zahvaljujem svim hrvatskim državljanima izvan Republike Hrvatske koji su izišli na izbore za Hrvatski sabor i svoj glas dali Listi HDZ za XI. izbornu jedinicu za SIGURNU HRVATSKU.

Zahvaljujemo Vam što ste mi svojim glasom ponovno ukazali povjerenje i dali veliku podršku te ponovno dajem obećanje da Vas neću iznevjeriti i da ću predano raditi na jačanju gospodarske suradnje Republike Hrvatske i prostora BiH u kojima žive Hrvati i privlačenju investicija iz Hrvatske u naše krajeve. Osobno jamčim da ću biti spona svima onima koji će u našoj županiji i cijeloj Bosni i Hercegovini raditi na svim razvojnim projektima, ali i prilikom rješavanja problema. Bit ću vaš čovjek u Zagrebu, na mjestu gdje se donose odluke – stoji u objavi novopečenog saborskog zastupnika Nevenka Barbarića.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka