Menu

Obavijest za birače koji žele glasovati u svojim domovima

Obavijest za birače koji žele glasovati u svojim domovima

''Obavještavaju se birači koji su vezani za svoje domove zbog starosti, bolesti ili invaliditeta, a žele u svojim domovima glasovati na Lokalnim izborima koji će se održati u nedjelju 15. studenog 2020. godine, da su dužni prijaviti se Centru za birački popis u Gradskoj upravi Ljubuški, najkasnije do 13. listopada 2020. godine u svrhu evidentiranja ove kategorije birača. Prijave se mogu izvršiti u radnom vremenu Gradske uprave Ljubuški, ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Dodatne informacije na broj telefona:063/400-151.

 

Potrebni podaci koji se dostavljaju Centru su: Ime i prezime, datum rođenja, JMBG i puna adresa prebivališta-boravišta, te kontakt telefon.

Osobe prijavljene za glasovanje putem mobilnog tima će biti kontaktirane od strane Centra za birački popis radi davanja službene izjave da žele glasovati u svom domu putem MOBILNOG TIMA, te prikupljanja prateće medicinske dokumentacije o bolesti ili invaliditetu birača. Izbor opcije je konačan, pa nakon što potpišu izjavu, te osobe mogu glasovati samo putem mobilnog tima, a ne na redovnom biračkom mjestu', stoji u obavijesti koju potpisuje Stipe Bubalo, predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Ljubuški.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka