Menu

Juniori Izviđača prvaci Herceg Bosne

FOTO&AUDIO: Juniori Izviđača prvaci Herceg Bosne

Drugi dio završnice rukometnog prvenstva Herceg Bosne za juniore odigrana je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, a prema očekivanju uvjerljivo je slavio Izviđač Central osiguranje.

U prvom susretu na programu je bio sraz čapljinskih ekipa RA Čapljina i HRK Čapljina, a slavili su „stariji“ HRK Čapljina 22:17 (12:7).

Ekipa RA Čapljina je odigrala čak tri susreta, u drugom susretu poraženi su od HRK Široki Brijeg26:17 (13:8).

Kako su Izviđač i Žepče svoj susret odigrali prije, bilo je 29:14 za Izviđač u pretposljednjoj utakmici snage su odmjerili HRK Čapljina i HRK Široki Brijeg. Nakon izjednačenog prvog poluvremena u nastavku su Čapljinci bili bolji i zasluženo slavili 29:23.

U posljednjoj utakmici dana Izviđač CO bez većih je problema slavio protiv RA Čapljina 36:17 (20:7). Iako je ovo juniorsko prvenstvo za Izviđač su igrali igrači rođeni 2000.godine jer je većina juniora s prvom momčadi gostovala u Trebinju.

 

Što se same utakmice tiče samo kratko, domaćin je već za desetak minuta stekao veliku prednost (10:2 u 11.minuti) pa je samo bilo pitanje s kojom će razlikom na kraju slaviti. Vrlo dobra obrana nije dala „disati“ pomalo umornim Čapljincima, a i ono što bi obrana propustila skidao je odlični vratar domaćina Tihomir Hrstić.

Gradska športska dvorana. Suci: Branimr Bilić i Ante Rašić (Ljubuški). Delegat: Mladen Raič (Mostar).

Sedmerci: RA Čapljina 4(3), Izviđač 1(1)

Isključenja: RA Čapljina 2.minute, Izviđač 18.minuta

RA Čapljina – Izviđač CO 17:36 (7:20)

RA Čapljina:Krešić 4,Jakić 1,Perić,M.Ljubić 2,Tadić,Cvitanović 1,Jurković,Barišić 2, Filipović,Pehar,D.Buntić 1,Previšić,F.Buntić 6,S.Ljubić.
Trener: Josip Ostojič.

Izviđač CO: Hrstić,Milas,I Herceg,V.Herceg 1,Primorac 3,N.Dedić 4,M.Dedić8, Mišetić 8,D.Alilović 5,M.Alilović 2,Vukšić 2,Mikulić 3,Lukenda,Vlaho 3,Bilić. Trener: Toni Čolina.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka