Menu

Dječak iz Ljubuškog koji je na samo jednom natjecanju zabio 50 golova

Dječak iz Ljubuškog koji je na samo jednom natjecanju zabio 50 golova

Mislav Ćutuk, desetogodišnji Ljubušak, svoje prve ozbiljnije nogometne korake napravio je u lokalnim klubovima, Bigeste i Sloga iz Ljubuškog. Njegova ozbiljna zainteresiranost za bavljenje ovim sportom dovela ga je do Škole nogometa NK Međugorje.

Niz uspjeha

Tu počinje nizati uspjehe, a sve zahvaljujući svom predanom treniranju, ali i ustrajnosti njegova trenera Danijela Bajkuša. S Nogometnim klubom Međugorje Mislav Ćutuk je nastupio na brojnim turnirima diljem zemlje, a nije trebalo dugo da zidove i police njegove sobe počnu krasiti medalje i pehari za osobna postignuća s brojnih natjecanja. Osvojio je mnoge turnire u BiH i Hrvatskoj s NK Međugorje.

Navest ćemo samo neka priznanja: najbolji igrač Premijer lige 2015./16., a isto mu je uručeno tijekom održavanja Božićnog turnira u Ljutom Docu 2015.

Značajna priznanja

 

Tijekom prošle godine sa svojim klubom Ćutuk je nastupio na ljetnom i zimskom Novogradskom kupu u Sarajevu gdje je proglašen najboljim strijelcem, a isto priznanje je zaslužio i na održavanju prošlogodišnjeg Međugorje kupa.

Jedno od najznačajnijih priznanja za najboljeg strijelca Mislav je dobio tijekom održavanja DFA lige Mostar koja se igra na razini cijele države, a on je tijekom natjecanja postigao 50 golova, što mu je ujedno donijelo naslov nogometaša kola.

Da talent ovog mladog, ali ambicioznog Ljubušaka itekako vrijedi, potvrđuje i činjenica da se za njega raspituju i vodeći klubovi susjedne Hrvatske, Dinamo i Hajduk. Želja i san ovoga dječaka je zaigrati u kraljevskom klubu Realu iz Madrida.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka