Menu

Nogometašica Sloge Anica Matić pozvana u “U-16” reprezentaciju BiH

Nogometašica Sloge Anica Matić pozvana u “U-16” reprezentaciju BiH

Članica ŽNK Sloga Ljubuški, Anica Matić pozvana je na pripreme „U-16“ reprezentacije Bosne i Hercegovine koja će od 17. do. 21. travnja ove godine sudjelovati na UEFA razvojnom turniru u Podgorici.

“Reprezentativke će se okupiti u petak, 14. travnja u Trening centru NS BiH u Zenici, a put u Podgoricu planiran je za nedjelju ujutro”, piše na službenoj stranici NS BiH.

Tekst prenosimo u cijelosti:

 Ženska „U-16“ reprezentacija Bosne i Hercegovine će od 17. do. 21. travnja ove godine sudjelovati će na UEFA razvojnom turniru u Podgorici.

Pored naše selekcije i domaćina Crne Gore na turniru će se natjecati još Azerbajdžan i Kazahstan.

Selektor Ilija Lucić na pripreme je pozvao 26 igračica, od kojih će 20 nastupiti u Podgorici.

SPISAK:

Iman Šljivo (SFK 2000 Sarajevo), Indira Faković (Libero Goražde), Bianca Johanson-Bellini (Rosengard, Švedska), Andrea Gavrić (Bayern Munich, Njemačka), Helena Tomas (Čelik Doboj), Alma Krajnić (Čelik Zenica), Ena Marevac (SFK 2000 Sarajevo), Ajla Zukić (Gradina Srebrenik), Ena Taslidža (Frankfurt, Njemačka), Lajla Brzović (Wacker Munich, Njemačka), Asja Buljubašić (Gradina Srebrenik), Elma Husić (Emina Mostar), Irma Jusanović (Lindkopings, Švedska), Maja Jeličić (Čapljina), Varvara Šešlija (SFK 2000 Sarajevo), Munevera Deverdžić (Sloga Kakmuž Petrovo), Dušica Lukić (Radnik Bumerang), Nataša Todorović (Radnik Bumerang), Sofija Krajšković (Radnik Bumerang), Ivana Marjanović (Banja Luka), Sara Musulin (Čapljina), Anica Matić (Sloga Ljubuški), Đula Velagić (Tomislav), Dejana Marković (Lokomotiva Brčko), Nikolina Čerkez (Široki Brijeg), Jelena Ćazić (Mladost Poljavnice).

Reprezentativke će se okupiti u petak, 14. travnja u Trening centru NS BiH u Zenici, a put u Podgoricu planiran je za nedjelju ujutro.

Izabranice Ilije Lucića će se na turniru u prvom kolu sastati sa Azerbajdžanom 17.4. u 11 sati, dok je dva dana poslije u istom terminu na programu meč BiH-Kazahstan.
Utakmica BiH-Crna Gora biće odigrana 21.4. u 11 sati.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka