Menu

Deseto biciklističko hodočašće u čast sv. Ante

Deseto biciklističko hodočašće u čast sv. Ante

U organizaciji studija kineziologije - FPMOZ, Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Mostar, Brotnjo, i Ljubuški u subotu 9.6. održati će se deseto biciklističko hodočašće u čast sv. Ante.

 

Biciklisti će iz Mostara prema Ljubuškom krenuti u 9 sati ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača.

U 10,30 sati planiran je polazak iz Čitluka sa pristiglim biciklistima iz Mostara te se ruta dalje nastavlja prema Međugorju uz kratko zadržavanje ispred crkve sv. Jakova. Dalje se nastavlja ispod Križevca preko Miletine i Crnopoda do Humca i svetišta sv. Ante gdje će uslijediti blagoslov i kratka molitva. 

Druženje će se nakon toga nastaviti u restoranu "Mandića jaz" koji se nalazi na Čeveljuši, prekrasnom mjestu uz rijeku Trebižet.

Ovo biciklističko hodočašće okuplja veliki broj biciklista iz svih biciklističkih kubova Hercegovine pod sloganom „Zdrav duh u zdravom tijelu“ a cilj mu je popularizacija rekreativnog biciklizma za sve uzrasne kategorije.

Ovo biciklističko druženje postalo je tradicionalno i ove godine je njegovo 10 izdanje, stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da se priključe i budu dio ove pozitivne biciklističke priče.

Autor: Franjo Lovrić, PhD,Assistant Professor

UNIVERSITY OF MOSTAR

Faculty of Science and education

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka