Menu

U srpnju počinje 15. Malonogometna liga MZ Općine Ljubuški, sastanak predstavnika MZ 11.lipnja

U srpnju počinje15. Malonogometna liga MZ Općine Ljubuški, sastanak predstavnika MZ 11.lipnja

Nakon nogometnog "ludila" u Rusiji kreće jedan od najvećih sportskih događaja u Ljubuškom i Hercegovini.

 

                Od 16. srpnja ove godine, na Centru malih športova započinju 15. Malonogometna liga Mjesnih zajednica i 8. Malonogometna liga sudionika Mjesnih zajednica općine Ljubuški do 16 godina.

                Organizator navedenog tradicionalnog sportskog događaja je Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, koja je već započela sa pripremama oko organizacije, kako bi i ove godine, sportska manifestacija, koja  privlači  najveću pozornost i interes, kako publike tako i sudionika  u Ljubuškom i šire, bila uspješna kao i prethodnih godina.

                Stoga pozivamo sve zainteresirane Predsjednike ili predstavnike Mjesnih zajednica općine Ljubuški da se odazovu na  sastanak sa organizatorom, koji će se održati u Gradskoj  knjižnici Ljubuški, u ponedjeljak 11. lipnja 2018. godine, s početkom u 9 sati.

                Napominjemo da je Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, zahvaljujući Općini Ljubuški, Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa, Ministarstvu  financija Županije Zapadnohercegovačke te sponzorima, osigurala sredstva za realizaciju ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica općine Ljubuški, tako da sudionici Lige neće plaćati članarinu za nastupe u istoj.

                Za sve dodatne upite i informacije možete nas kontaktirati.

Kontakt osoba je:

Ivan Bebek,

Ravnatelj JU „KŠC“ Ljubuški

e-mail; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

tel/mob; 063 036 777

Autor: JAVNA  USTANOVA „KULTURNO-ŠPORTSKI  CENTAR“ LJUBUŠKI

B.Kašića b.b. 88320 Ljubuški

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka