Menu

Nogometaš Velimir Mitrović pomaže klubu u Ljubuškom

Nogometaš Velimir Mitrović pomaže klubu u Ljubuškom

Izborom nove uprave Nogometnog kluba Bigeste započeli su bolji dani za nogomet u Ljubuškom. Temelji kluba počivaju na profesionalnosti i radu pa je bas iz tog razloga uprava prihvatila pomoć nogometaša Velimira Mitrovića koji je odlučio prenijeti svoja znanja na mlade igrače te ponovno podignuti nogomet na višu razinu u Ljubuškom.

Unatoč tome što živi u Njemačkoj, uvijek ga je vukla želja za Ljubuškim. Sad želi pomoći svom gradu kako može jer Ljubuški zaslužuje imati nogometni klub kakav priliči i opet iznova stvarati velike nogometaše i ljude.  Vrlo pozitivan je to stav Velimira Mitrovića koji se proslavio svojim nogometnim znanjem, a kojeg su u Ljubuškom nazivali Bombarder s Babovca. On je s nepunih sedamnaest godina počeo nositi dres prve nogometne momčadi i kao perspektivan nogometaš uskoro je postao nezamjenjiv. Za njega su u to vrijeme govorili da odlično barata loptom te da je sposoban ponekad i sam riješiti utakmicu, a znao je u toku igre vrlo lijepo poslužiti svoje suigrače  te je ubacivanje lopte u prazan prostor za njega bila redovan pojava.

Mitrović je nakon Ljubuškog, svoju nogometnu karijeru je nastavio u Njemačkoj, tamo je došao do pozicije profesionalnog nogometaša i time se bavi i danas. Radi s djecom, vodi klubove Bundeslige te pokušava napraviti nešto i pomoći djeci.

„Zbog tog razloga sam došao ovdje da pomognem našoj djeci koja sanjaju o nekom većem nogometnom pozivu pa se nadam da ću naći vremena i mogućnosti da ovom novom klubu Bigeste koji počinje iz koljevke da se rađa, te mu tako svojim iskustvom pomognem. Želim pomoći ljudima koji su spremni čuti savjet i poslušati ga. Zatim, uspostavio sam suradnju s nekoliko klubova, tako da bi mi bilo drago da neko dijete iz našeg kraja odvedemo u Bundesligu  i tek tada možemo reći da smo uspjeli. Potreban nam je samo jedan igrač koji će nam napraviti ime da nam kažu tamo onaj klub super radi i s njima možemo ući u športsku suradnju“, rekao je Mitrović te zaključio „Stojim na raspolaganju svakom tko želi da mu pomognem. Spreman sam dati malu potporu u organizaciji treninga. Ja mogu prenijeti i podijeliti svoje iskustvo koje imam“.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka