Menu

Tiskovna u Izviđaču uoči utakmice s Tatranom iz Preshova

Tiskovna u Izviđaču uoči utakmice s Tatranom iz Preshova

Rukometaši Izviđača CO u srijedu igraju utakmicu 5.kola SEHA lige protiv prvaka Slovačke, Tatrana iz Preshova kojeg trenira proslavljeni hrvatski rukometaš i trener Slavko Goluža.

 

Tim povodu u klubu je održana konferencija za medije na kojoj su govorili trener prve momčadi Mario Bjeliš i Miloš Kos, novi mladi igrač Izviđača koji je stigao iz Kozarske Dubice.

Trener Bjeliš je kazao da je definitivno otpao Marko Vukić koji će na operaciju koljena, pa je u prvu momčad ubacio šesnaestogodišnjeg Miloša Kosa. „Tatranu ćemo se suprotstaviti s ovim što imamo i dat ćemo sve od sebe. Znamo da su gosti jak protivnik, trenutno su trećeplasirana momčad SEHA lige, a igraju i Ligu prvaka. Borit ćemo se!!!

Mladi rukometaš, Miloš Kos, kaže da mu je čast igrati za Izviđač i da će dati sve od sebe da na najbolji način predstavi Ljubuški kao grad i Izviđač kao klub. Rekao je osjeća i malo tremu, što je normalno za mladog igrača u ovakvom natjecanju, ali to ga neće smetati da pruži što je moguće bolju igru.

Utakmica Izviđač CO – Tatran Preshov igra se u srijedu, 17.listopada, u 18,00 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka