Menu

Poraz Izviđača u 8.kolu SEHA lige

Poraz Izviđača u 8.kolu SEHA lige

Nakon osmog kola rukometaši Izviđača su i dalje bez pobjede u SEHA ligi, sinoć su u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom poraženi od prvaka Srbije, novosadske Vojvodine, 23:25 (10:12). Pobjeda gostiju bila je potpuno zaslužena jer su se „bacali“ na svaku loptu i manje su griješili od bezidejnog domaćina.

Početak utakmice naznačio je tvrdu igru sa čvrstom obranom. Petnaestak minuta igralo se u egalu, a onda su domaćini dva gola razlike (6:4 u 17.minuti),ali samo za minutu gosti su poravnali. Posljed nji put Izviđač je vodio u 20.minuti (8:7), a nakon toga borbeniji gosti su prešli u vodstvo (8:9 u 22.minuti) koje nisu ispuštali do kraja. Iako je vratar Anđelić branio dobro (skinuo dva sedmerca) igra domaćina zakazala je u napadačkom dijelu, ponovo se pravilo previše tehničkih pogrešaka što su iskusniji gosti znali iskoristiti i u 29.minuti poveli 9:12. Do odmora je Izviđač uspio postići gol za 10:12 do odmora.

Prvih deset minuta nastavka bili su odlučujući, gosti su uspjeli zabiti šest puta, a domaćin samo dva, pa je u 39.minuti bilo minus šest (12:18). Slijedećih desetak minuta nešto bolja igra Izviđača rezultirala je smanjenjem gostujuće prednosti, u 49.minuti bilo je 19:21. Mogao je Izviđač doći i na gol zaostatka, ali ponovo se počelo prosipati lopte i nerezonski šutirati pa se Vojvodina odlijepila na četiri gola prednosti (19:23 u 54.minuti) što domaćini do kraja nisu uspjeli dostići, a završilo je 23:25.

Kod Izviđača četiri gola postigao je Vedran Delić ( tri sa 7.m), po tri su postigli Domagoj Alilović, Duje Maretić i Vasilije Kaluđerović, a vratar Goran Anđelić imao je devet obrana. Goste je predvodio Jovica Nikolić sa šest golova, a po četiri zabili su Srđan Milić i Miloš Grozdanić, dok je vratar Svetislav Verkić upisao deset obrana.

Gradska športska dvorana.
Gledatelja 400.
Suci:Dalibor Juranović i Marko Mrvica (Hrvatska).
Delegat: Siniša Rudić (Hrvatska).

Sedmerci: Izviđač 3(3), Vojvodina 5(3)

Isključenja: Izviđač 8.minuta, Vojvodina 14.minuta

Crveni karton: Duško Čelica u 55.minuti – treće isključenje

Izviđač – Vojvodina 23:25 (10:12)

IZVIĐAČ: Anđelić (9 obrana),Kvesić (1 obrana),Pavlak,Miličević 1,Alilović 3,Bečić 2,M.Mišetić,Čutura 2,Vukšić 2,Primorac 1,Maretić 3,Kaluđerović 3,Mandić,Kordić 2,G.Mišetić,Delić 4. Trener: Mario Bjeliš.

VOJVODINA: Perović,Verkić (10 obrana),Milić 4,Mirković 1,Čelica 1,Potpara 3, Marijanac,Prodanović 3,Tomić,Stanković 2,Nikolić 6,Trkulja 1,Grozdanić 4. Trener: Boris Rojević.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka