Menu

Poraz rukometašica Izviđača u Grudama

Poraz rukometašica Izviđača u Grudama

U derbi susretu prvog dijela prvenstva Grude su na svom parketu pobijedile Izviđač 34:24 i zadržale stopostotni učinak u prvenstvu, a Ljubušanke su doživjele prvi poraz.

„Nažalost došao je i prvi poraz nakon dugo vremena. U nedostatku motiva i žara u igri, Skautice su bile nemoćne u gostima kod prvakinja BiH ekipe Gruda, kojima ovim putem čestitamo na odličnoj igri. Raspoložene Josipa Tomić i Ana Vrančić bile su nedovoljne za nešto više od poraza s 10 golova razlike protiv razigranih Mostarki. Ostale Skautice kao da nisu bile na terenu te su promatrale šuterski trening Nikoline Čuture i Edine Demić, a i individualne prodore odlične Amande Marić. Moramo pohvaliti i naše golmanice jer da nije bilo njih razlika bi bila kud i kamo veća“, stoji na facebook profilu ŽRK Izviđač.

Što se ostalih susreta tiče Krivaja je bila bolja od tuzlanskog Jedinstva sa 38:24.Sjajan meč u Dubici odigrali su Dubica i Hadžići DG, a gošće su slavile sa 25:31, dok je u ranijem terminu Katarina savladala Hrasnicu sa 24:38. Mira iz Prijedora je upisala šesti trijumf ove sezone, ovaj put na domaćem terenu su savladale Goražde sa 39:27.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka