Menu

Nikola Primorac efikasnošću prednjačio na turniru ´Kaštela 2019.´

Nikola Primorac efikasnošću prednjačio na turniru ´Kaštela 2019.´

Nakon što su prošlog vikenda pobijedili na splitskom rukometnom turniru „Handball summer 2019. Split“, ovog vikenda, rukometaši Izviđač Central osiguranje nastupili su na turniru „Kaštela 2019.”, kojeg je organizirao Rukometni klub Ribola Kaštela u Kaštel Sućurcu.

 

Na jednodnevnom rukometnom turniru pored rukometaša Izviđač Central Osiguranje nastupili su domaćin i organizator turnira RK Ribola Kaštela, RK Split i RK Metković.

U prvom polufinalnom susretu koji je bio na rasporedu u 12:30 sati, „Skauti“ su se sastali s rukometašima Splita i slavili rezultatom 29:24, na poluvremenu je bilo 11:11. U ovom susretu trener Bjeliš na teren poslao mlađe snage, a efikasnošću je prednjačio Nikola Primorac s devet pogodaka, pet pogodaka postigao je Miljan Ivanović.

U drugom polufinalnom susretu, koji je bio na rasporedu u 14:30, sastali su se RK Ribola Kaštela i RK Metković, pobijedili su se domaći rukometaši i plasirali se u finale.

Prije finalnog susreta u borbi za treće mjesto Metković je savladao RK Split.

U finalnom susretu rukometaši Izviđač Central osiguranja bili su uvjerljivi protiv domaće momčadi Ribola Kaštela.
Trener Bjeliš izveo je „udarne snage“ koje su od početka nametnule svoj ritam igre, koji domaći rukometaši nisu mogli pratiti. Na startu „Skauti“ su poveli 6:0 i time pokazali tko će na kraju osvojiti pobjednički pehar. U redovima Izviđača najefikasniji je bio Vedran Delić s osam pogodaka, a Ivan Miličević protivnički gol pogodio je pet puta.

Polufinale:

RK Izviđač CO – RK Split 29:24 (11:11)

RK Izviđač CO: Grbavac, Mandić, Vukšić, Alilović, Kos 3, Alilović 1, Ivanović 5, Joznović, Primorac 9, Šoljić 3, Miličević 3, Pavlak, Buntić 4, Bebek, Muhović 1.

Finale:

RK Ribola Kaštela – RK Izviđač CO 24:35 (9:19)

RK Izviđač CO: Grbavac, Mandić, Vukšić 2, Alilović 2, Kos, Ivanović 2, Primorac 3, Šoljić 3, Džono 3, Delić 8/3, Maretić 4, Miličević 5, Pavlak, Buntić, Muhović 3, Buljubašić.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka