Menu

Bjeliš: Borac i Vogošća su puno uložili, ali tako je bilo i lani

Bjeliš: Borac i Vogošća su puno uložili, ali tako je bilo i lani

Poslije pripremnih turnira u Trebinju i Doboju gdje su upisali ukupno samo jednu pobjedu uz šest poraza, rukometaši ljubuškog Izviđača su na sljedeća dva igrali s nešto slabijim ekipama i ostvarili četiri trijumfa, odnosno osvojili turnire u Splitu i Kaštel Sućurcu.

 

Skauti su u Splitu savladali timove Ribola Kaštela (30:26) i Split (37:18), dok su u Kaštel Sućurcu opet bili bolji od istih sastava, prvo su savladali Split (29:24) pa Ribola Kaštela (35:24).

Prethodni turniri su bili prejaki i nismo dobro odgovorili na te protivnike. Sad smo zadnja dva tjedna podigli nivo borbenosti i zalaganja pa je odmah bilo bolje, govori trener Mario Bjeliš.

Igrači moraju shvatiti da je svaki trening i utakmica novo dokazivanje. To je takav posao, moraš dati sve od sebe svaku sekundu i tek onda možeš dobiti nešto, dodao je.

Nije nikoga izdvajao pojedinačno ističući važnost tima.
Ekipa pobjeđuje – ekipa gubi. Nikome nije zagarantirano mjesto idemo svi dati sve od sebe kako bi se pokazali u najboljem svjetlu.

Neki od igrača imaju problem s ozljedama, poput Josipa Buljubašića, pa je upitno u kojem sastavu će Izviđač krenuti natjecateljske utakmice. Bilo je neizvjesno i pitanje starta same lige koja će ipak prvo kolo imati 21. rujna.
Valjda su ovi igrači i klubovi navikli na ovu neizvjesnost, meni je neobično, ali moraš se prilagoditi, kako je – tako je, govori Bjeliš.

Izviđač je prethodne dvije godine bio prvak BiH pa u Ljubuškom smatraju da će zato konkurentima biti još veća meta jer će svi ciljati da ih svrgnu s vrha.
Znamo koliko je zahtjevna Premijer liga, pogotovu na gostujućim terenima, mnogi vide neku svoju šansu. Borac i Vogošća su puno uložili tako da puno i očekuju od ove sezone i vidim ih kao glavne favorite prvenstva. Ipak tako je bilo i lani, ali smo mi najviše pokazali. Tako ni sad nema predaje, nikome nećemo priznati da je bolji prije same utakmice, zaključio je Mario Bjeliš.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka