Menu

MANDIĆ: Idemo po prvo mjesto

MANDIĆ: Idemo po prvo mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu igra odlučujuću utakmicu za prvo mjesto u skupini drugog kruga Europskog prvenstva. Protivnik je dosad neporažena Španjolska. David Mandić u razgovoru za HRT najavio je susret sa Španjolcima.

– Bit će jako teško protiv Španjolske za prvo mjesto, znamo se i mi i oni. Znamo kako igraju, vidjet ćemo. Igraju novu 5-1 obranu s Dušebajevom naprijed. Bit će jako teško, nećemo računati na Cindrića u ovoj utakmici jer je dobio udarac u mišić koji mu je natekao, ali bit će spreman za polufinale. Spremni smo, odmorili su se igrači koji će igrati sutra i idemo po prvo mjesto, rekao je Mandić koji je igrač s ponajvećom minutažom od hrvatskih igrača na Euru.

– Za Hrvatsku se uvijek gine, kao mladi igrač nikad nisam rekao da ne mogu igrati zbog umora. Tu su i naši doktori koji rade dobar posao, imaju dobre sprave za umor, kazao je Mandić koji je zatim analizirao našeg sutrašnjeg protivnika.

– Imaju brzinu, jako dobra krila, brzi su u kontri i polukontri. Imaju i dobre igrače u vanjskoj liniji, igraju u dobrim klubovima, no krila su im najbolja u kontri i polukontri. Imaju golmana koji među najbolja dva na turniru, u svakoj utakmici imaju 15,16 obrana. Bit će jako teško, ali ako ćemo mi igrati dobro u obrani, neće biti problema. Najvažnije se vraćati brzo unazad, što nije bilo dobro protiv Njemačke u prvom poluvremenu, a naša obrana s Duvnjakom naprijed je jako dobra, zaključio je hrvatski reprezentativac.

Nakon medijskih obaveza, hrvatski rukometaši su posjetili Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Beču.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka