Menu

U Ljubuškom se igrao Hercegovina Cup 2020.

U Ljubuškom se igrao Hercegovina Cup 2020.

Turnir opravdao epitet jednog od najboljih na ovim prostorima i šire, koji je se igrao ovog vikenda od četvrtka do nedjelje. Ovakav turnir se održava dva puta u godini, krajem veljače i početkom ožujka, te krajem listopada i početkom studenog.

Organizator turnira je Škola nogometa AS Međugorje i suorganizatori turnira NK Ljubuški i HNK Brotnjo Čitluk.

Radost i uživanje u najdražoj igri, nova poznanstva i prijateljstva koja će se nastaviti na nekim drugim travnjacima, temeljne su vrijednosti i ciljevi koje je u svom drugom izdanju ispunio Hercegovina Cup veliki međunarodni dječji nogometni turnir na kojem se tri dana nadmetalo preko 1000 mališana iz zemalja, BiH, Crne Gore i Hrvatske. Ukupno 65 ekipe je odigralo blizu 200 utakmica i postiglo oko 500 golova na Stadionu Babovac u Ljubuškom, Stadionu Bare u Čitluku, Sportskom centru Mališić u Čitluku i sportskim terenima i dvorani u Horizontu mira u Zvirovićima – Međugorju. Kada još toj brojci dodamo preko 100 trenera i službenih pratitelja, te mnogobrojnim roditelja i prijatelja koji su došli podržati svoje mališane.

Smijeh, druženje, dobar nogomet, suze radosnice, ali i one zbog poraza, raspoložena publika i dobra organizacija opravdali su ovaj turnira “Zajedništva, druženja i zabave”

Najuspješnije ekipe i osvajači medalja su:

Najuspješnija ekipa je ekipa ŠN AS Međugorje – jedno zlato i dvije bronce, a zatim slijede ekipa HŠK Posušje – jedno zlato i jednu broncu, ekipa NK Rudeš Zagrab – jedno zlato, ekipa NK Marsonija Slavonski Brod – jedno zlato, ekipa NK Abeceda Sporta Zadar – jedno srebro i jedno četvrto mjesto, ekipa HNK Hajduk Split – jedno srebro, ekipa FK Sparta Podgorica – jedno srebro, NK Široki Brijeg – jedno srebro i ekipa NA Libertas Dubrovnik – jednu broncu.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka