Menu

Bunoza: Na prvu nisam zagrizao, ali kada me trener Kerkez nazvao odlučio sam prihvatiti ponudu

Bunoza: Na prvu nisam zagrizao, ali kada me trener Kerkez nazvao odlučio sam prihvatiti ponudu

Gordan Bunoza od naredne sezone nosit će dres ciparskog AEL Limassola. Nakon četiri provedene godine u Južnoj Koreji, i tamošnjem Incheon Unitedu, stasiti stoper iz Ljubuškog promijenio je sredinu.

 

“U Koreji sam proveo četiri godine. Dogodila se ozljeda i nakon samo jednog odrađenog treninga su željeli da ponovno zaigram s obzirom na to da smo se borili za opstanak. Zaigrao sam i ozljeda se obnovila. Nakon toga smo se odlučili razići. Odlučili su se ipak dovesti malo ofenzivnijeg igrača od mene i dogovorili smo raskid.”

Ubrzo nakon toga stigla je ponuda Limassola.

“Dok sam rješavao papire stigla je ponuda s Cipra. Na prvu baš i nisam baš bio zagrizao. No, kada me nazvao trener Dušan Kerkez koji mi je sve objasnio, popričao sa mnom, odlučilo sam pristati. Ima dosta naših igrača u klubu, trener je također naš i jako je lijep život na Cipru”, ističe Bunoza.

Ugovor je Ljubušak potpisao na jednu godinu.

Potpisao sam na godinu s opcijom produženja na još jednu, ukoliko odigram 20 utakmica u sezoni. Liga je dobra i kvalitetna. Odlučio sam se doći tu pa ćemo vidjeti što nosi budućnost”, rekao je Gordan Bunoza u telefonskom razgovoru za hercegovina.info.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka