Menu

Podbrdo pobjednik II. MNL zaseoka ´Radišići 2014´

Podbrdo pobjednik II. MNL zaseoka ´Radišići 2014´

Na prepunom SC „Leda“ u G.Radišićima uz obilje sportskih događanja, pjesme „ića i pića“ završena je druga malonogometna liga zaseoka „Radišići 2014.“

Večer je započela susretom za treće mjesto između ekipa Majdeni i Ereši. Nakon nešto neizvjesnijeg prvog poluvremena u nastavku pobjeda Ereša nije dolazila u pitanje, bilo je 4:0, a sve golove postigli su Ereši, po dva Ante i Josip.

Uoči finalne utakmice na teren su izašle dvije ekipe „konopaša“ pod čijim se nogama i teren tresao.. Plava ekipa predvođena Petrom Medićem dva puta je povukla bijelu ekipu i tako osvojila ovogodišnju nagradu, bačvu dobrog piva, koju je predao Blaž Milićević- Baćo, po kilaži čista suprotnost našim „snagatorima“.

U finalnom susretu sastale su se dvije najbolje ekipe, Podbrdo i Humovača. Humovača nije najbolje startala, što je Podbrdo iskoristilo i već prvom dijelu utrpalo tri komada. Nakon odmora Humovača se trgnula i stalno prijetila, na kraju je došla na gol zaostatka (3:4) ali nije uspjela okrenuti rezultat u svoju korist, a je Podbrdo postalo novi prvak lige zaseoka „Radišići 2014.“.

Nakon odigranog završnog susreta, pristupilo se dodjeljivanju pehara i medalja, a izvučene su i glavne nagrade na bogatoj tomboli. Glavnu nagradu, skuter, izvukao je pjevač Ivan Mikulić koji je dodijelio skuter kćerkici Gorana Ereša iz Gornjih Radišića.

Nakon odrađenog regularnog dijela lige, fešta se nastavila do ranih jutarnjih sati, a svi su se lijepo i ugodno zabavili uz Ivana Mikulića i Miris Juga.

 

NAGRADE II.MNL ZASEOKA „RADIŠIĆI 2014.“

I. Mjesto II. MNL zaseoka „Radišići 2014.“: Podbrdo

II. Mjesto II. MNL zaseoka „Radišići 2014.“: Humovača

III. Mjesto II. MNL zaseoka „Radišići 2014.“: Ereši

Fairplay ekipa: Greda I

Najbolji golman: Slaven Hrstić, ekipa Podbrdo

Najbolji strijelac: Josip Ereš, ekipa Ereši (18 pogodaka)

Najbolji igrač: Goran Dodig, ekipa Humovača

Željko Tomić, predsjednik boćarskog kluba „Radišići“ podijelio je nagrade i pehare dobitnicima u II. ligi zaseoka, a prijelazni pehar kapetanu ekipe Podbrdo, Miri Luburiću, uručio je predsjednik lige zaseoka Markan Medić – Maka.

 U bogatoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo na finalnoj večeri u Radišićima

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka