Menu

Legendarni Mišo je teško bolestan: Već tri tjedna boravi u bolnici

Legendarni Mišo je teško bolestan: Već tri tjedna boravi u bolnici

Mišo je protekla dva tjedna proveo liječio u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu gdje se liječio zbog ozbiljnih respiratornih infekcija. Pobijedio je bolest, no liječnici su ga poslali na dodatni oporavak u Bolnicu za plućne bolesti u Rockfellerovoj ulici u Zagrebu.

 

Legenda hrvatske glazbene scene Mate Mišo Kovač nalazi se na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti, gdje se oporavlja od infekcije pluća, pišu 24 sata.

Kako piše Jutarnji list, Mišo je protekla dva tjedna proveo liječio u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu gdje se liječio zbog ozbiljnih respiratornih infekcija. Pobijedio je bolest, no liječnici su ga poslali na dodatni oporavak u Bolnicu za plućne bolesti u Rockfellerovoj ulici u Zagrebu.

Tamo je bio smješten i skladatelj Đelo Jusić, koji za 24 sata potvrdio kako se Mišo liječio na njegovom odjelu, no nisu se stigli vidjeti.

Podsjetimo, iza šibenskog pjevača su veliki koncerti u Frankfurtu, gdje je nastupio na Hrvatskoj noći, te u Splitu, pred 12 tisuća ljudi. Već je tada bio bolestan, ali nije htio odustati od koncerta.

- Moj ćaća je danas ima fibru 39, mi smo bili izvan sebe, govorili da prebaci koncert, a on je rekao: ‘Ni po cijenu života! - kazala je tada njegova kći Ivana Kovač.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka