Menu

Na autocesti kod Frankfurta poginuo 47. godisnji Livnjak

Na autocesti kod Frankfurta poginuo 47. godisnji Livnjak

U noći s petka na subotu, oko 01.00 sat, u autocesti A5 kod Frankfurta poginuo je 47-godišnji vozač, objavila je policija iz Frankfurta.

 Vozeći autocestom iz pravca Bad Homburga prema Darmstadtu, vozač je na dijelu ceste između križanja Bad Homburger Kreuz i Nordwestkreuz Frankfurt, skrenuo s lijeve u srednju traku a potom, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u desnu bočnu ogradu a potom u kamion s prikolicom.

U sudaru s kamionom, 47.godišnjak je pretrpio teške ozljede, dobio je medicinsku skrb i odveden u bolnicu, gdje je nedugo potom umro. Vozač kamiona nije ozlijeđen. Ukupna šteta procjenjuje se na desetak tisuća eura, izvjestila je policija koja još ispituje kako je došlo do nesreće. Sumnja se kako je poginuli vozač zaspao pri vožnji. Zbog sudara, cestaA5 je bila privremeno zatvorena nekoliko sati i puštena... je u promet oko 5,00 sati ujutro.

Iz neslužbenih izvora fenix magazin doznaje kako je poginuo Miroslav Eranović (47), član hrvatske zajednice iz Frankfurta. Rodom je iz sela Vržerale na Buškom blatu, općina Livno.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka