Menu

Nikšićani pretukli hrvatske turiste u Budvi, a zatim ih i opljačkali

Nikšićani pretukli hrvatske turiste u Budvi, a zatim ih i opljačkali

Budvanska policija uhitila je Nikšićane Z. A. (22), Đ. S. (21) i Đ. R. (20), za koje se sumnja da su u subotu rano ujutro na parkiralištu ispred popularne diskoteke nadomak Staroga grada brutalno pretukli i opljačkali dva hrvatska studenta, pišu crnogorske Vijesti.

Mladići su zadobili teške tjelesne ozljede, a inspektori kriminalističke policije i pripadnici interventne jedince uspjeli su uhititi Nikšićane, koji u Budvi rade kao sezonski radnici. Studenti su došli u Budvu na Turizmijadu i sa svojim su prijateljima bili u noćnom izlasku u diskoteci, gdje su se našli i Nikšićani. - Sukob mladića započeo je u diskoteci, gdje je osiguranje brzo reagiralo i uspjelo ih rastaviti.

Morali su napustiti diskoteku - ispričao je izvor iz policije. Hrvatski studenti krenuli su prema hotelu gdje su smješteni, ali su ih sustigli Nikšićani, a tučnjava se nastavila na parkiralištu. - Jedan od hrvatskih studenata zadobio je teške ozljede, slomljen mu je nos, dok je drugi primio veliki broj udaraca po tijelu i glavi. Nakon što su ih pretukli, Nikšićani su im naredili da izvade sve iz džepova, uzeli im novac i ručni sat, nakon čega su pobjegli - rečeno je Vijestima. Studenti su sve prijavili policiji, koja je tijekom cijelog dana u opsežnoj akciji uspjela utvrditi identitet napadača, a potom su ih uhitili i zadržali u policijskoj postaji po nalogu zamjenika osnovnog državnog tužitelja.

Njima se na teret stavljaju kaznena djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda, sudjelovanja u tučnjavi, nasilničkog ponašanja i teške krađe na drzak način. Inače, sve više Hrvata ljetuje na crnogorskoj obali. Hoće li se to promijeniti nakon ovoga, ostaje za vidjeti.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka