Menu

TRAGEDIJA NAKON NEVIĐENOG NEVREMENA: Sišao u garažu preparkirati automobil pa se ondje utopio

TRAGEDIJA NAKON NEVIĐENOG NEVREMENA: Sišao u garažu preparkirati automobil pa se ondje utopio

‘Kako smo čuli, on je sišao dolje u namjeri da preparkira automobil da ga ne poplavi voda, pa je tamo i stradao. Pričalo se da je sišao liftom, pa se nije mogao vratiti jer je nestalo struje, ali vatrogasci kažu da je lift prazan.’

U Požarevcu se sinoć u garaži stambene zgrade nakon snažnog nevremena utopio 67-godišnji muškarac, javljaju Novosti.
Ulaz u garažu je bio nezaštićen

Nevrijeme je jučer poslijepodne zahvatilo cijeli Braničevski okrug u kojem se ova tragedija dogodila, a zbog velike količine vode koju vatrogasci ne mogu brzo ispumpati, tijelo muškarca Ž.M. nije moglo odmah biti izvučeno. Zbog jakih se pljuskova voda nakupila u podzemnoj garaži jer je ulaz u nju bio nezaštićen. Jako nevrijeme i kiša koja je jučer zahvatila Požarevac poplavila je i tamošnju gimnaziju i zgradu Centra za kulturu.

‘Sišao je liftom, nije se mogao vratiti jer je nestalo struje’

Stanari zgrade u kojoj se ova tragedija dogodila kažu da je Ž.M. investitoru ustupio zemlju na kojoj je izgrađena ta zgrada. On je stanovao u prizemlju.

‘On godinama radi u Austriji, ali je sada ovdje jer mu je supruga bolesna i dva mjeseca je u požarevačkoj bolnici. Kako smo čuli, on je sišao dolje u namjeri da preparkira automobil da ga ne poplavi voda, pa je tamo i stradao. Pričalo se da je sišao liftom, pa se nije mogao vratiti jer je nestalo struje, ali vatrogasci kažu da je lift prazan’, ispričali su susjedi za Novosti.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka