Menu

Danijel poginuo u šumi, a samo mjesec dana prije gledao kako na istom mjestu umire njegov prijatelj!

Danijel poginuo u šumi, a samo mjesec dana prije gledao kako na istom mjestu umire njegov prijatelj!

Danijel Gocić (30) iz Selišta u općini Žagubica u Srbiji, poginuo je u šumi dok je upravljao traktorom i vukao prikolicu sa drvima. A da tragedija bude još veća, prije samo mjesec dana Gocić je nazočio tragičnoj sceni kada je prilikom sječe drva poginuo Ljubiša Pankalujić (61) iz Laznice.

Alo.rs piše kako se nesreća dogodila u subotu poslije podne, kada se Gocić, upravljajući traktorom, našao na nizbrdici, prikolica je počela da vuče traktor i on se prevrnuo, piše Tpknews.

Ozljede koje je zadobio su bile teške i Gocić je preminuo na licu mjesta.

Ono što ovu priču čini bizarnom jeste činjenica da je Gocić bio u šumi i sjekao drva i 28. veljače zajedno sa Ljubišom Mikulom Pankalujićem (61) iz Laznice, kada je Ljubiša poginuo.

Danijel je tada policiji ispričao da nakon što su posjekli oko 10-15 stabala, napravili su pauzu za doručak. Ljubiša je nakon završenog doručka nastavio sjeci drva, dok je on ostao završiti cigaru koju je zapalio.

Prilikom obaranja jedne bukve, stablo drugog drveta koje je bilo naslonjeno na nju palo je i udarilo ga, odbacivši ga šest, sedam metara uvis.

Danijel, koji se, kako je rekao, nalazio podalje od njega, pritrčao je do nesretnog Ljubiše koji nije davao znake života.

Liječnik koji je tada sa policijom došao na lice mjesta, utvrdio je da je od siline udarca Ljubiši bio slomljen vrat i razbijena glava.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka